Bizarni seksualni prijestupi

prijestupi, seks
Jebeš prometne znakove!

Da, ima onih vozača, svi ih znate, kojima je "jebeš prometne znakove" životni moto. S druge strane, Verle Peter Dills cijelu je priču shvatio doslovno.

Šezdesetogodišnji Peter iz Dakote uhićen je nakon što ga je policija zatekla in flagranti s prometnim znakom. Oke, rekli bi neki od nas, tko još nije zaskočio znak u trenutku pijanstva ili krajnje seksualne frustriranosti. Ipak, kod Petera nije se radilo o trenutku, nego o dugogodišnjoj praksi. Kada je policija pretražila njegovu garažu našli su gomilu snimki (ne znam mogu li se nazvati porno snimkama) u kojima "zavodi" prometnu signalizaciju.
Ljubav na dva kotača
Robert Stewart jednog je kišnog poslijepodneva odlučio malo skratiti vožnju biciklom, te je iznajmio sobu u malom škotskom hostelu. Nekoliko sati kasnije, osoblje ga je zateklo golog od pasa naniže, kako "simulira seksualne pokrete" na svojem biciklu.

Apsurd zapravo počinje nakon seksa. Robert je postao žrtvom bizarnih britanskih zakona, te je upisan u registar seksualnih prijestupnika i osuđen na uvjetnu kaznu od tri godine zbog seksa s "neživim objektom".

Ljubitelj asfalta
Karl Watkins volio je nogostupe, popločane prilaze, hladne kamene ploče, gruba zrnca asfalta. Osuđena je na zatvorsku kaznu u trajanju od 18 mjeseci nakon što je više puta zatečen kako, s hlačama oko gležnjeva, trlja svojeg pitona o raznorazne cestovne podloge. Jednom je viđen kako bludniči s podvožnjakom.

Tek što je izišao iz zatvora, ponovno je završio pred sudom, ovaj put zbog seksanja s javnim kantama za otpatke, posebno onima u kojima su bile crne plastične vreće za smeće, što ga je posebno uzbuđivalo. Ovaj put je zatvoren na tri godine, a dodijelili su mu i psihijatra. Karl je u svjedočenju otkrio da mu je ultimativna fantazija da skonča u smetlarskom kamionu, pritisnut čeličnom prešom u društvu obožavanih crnih vreća.

Plastični harem
Naš Romeo bio je sklon ljubavnicama od lateksa, odnosno lutkama na napuhavanje. Na njegovu veliku žalost i nesreću, jednostavno se nije mogao vezati uz jednu lutku. Pa je redovito provaljivao u jedan australski seks shop, ne bi li uživao u što većem broju gumenih priležnica.

Prema svjedočenju nemalo začuđenog vlasnika seks shopa (koji je BTW navikao imati posla s perverznjacima svih vrsta), ljubitelj lutaka provalio bi u trgovinu, oteo bi nekoliko lutaka, te bi ih u dvorištu iza trgovine napumpao i obavio svoje. Nakon ljbavnog čina s većim brojem partnerica, okrutno bi ostavljao za sobom, same i izjebane, do sljedećeg susreta.
Nemoj sad stat'

Steve Symons, stanovnik Cambridgea imao je zaista čudne sklonosti. Njega je do vrhunca dovodila pomisao na žene za volanom automobila čije kočnice zakažu. Tijekom 1988. godine svoju je seksualnu fantaziju odlučio provesti u stvarnosti, pa je onesposobio kočnice na jedanaest automobila djevojaka koje su mu se sviđale.

Kada je napokon uhapšen, uz svoje nedjelo, policiji je priznao i da je djevac. Neš' čuda!
Strastveni ljubitelj Austina

Dvadesetogodišnji fakultetlija živio je s roditeljima, slabo je izlazio s prijateljima, niti je gajio posebne interese prema sportu, cuganju ili bilo čemu čime se inače njegovi vršnjaci bave. Jedino što je iskreno obožavao bio je Austin Metro, smiješni mali britanski auto, čijim je fotografijama i posterima oblijepio zidove svoje sobe.

Kada ga je policija zatekla na mračnom parkiralištu, otkriveno je da naš student ne voli aute kao i drugi muškarci. Zatekli su ga kako kleči iza Metroa i (doslovce) siše ispušnu cijev i pritom masturbira. Kasnije je izjavio da ga je prednji dio auta privukao svojim simpatičnim likom, dok ga je stražnji (očito) strašno uzbuđivao.

Ljubitelj namještaja

Art Price volio je namještaj, posebice onaj vrtni, na način koji rijetko tko može razumjeti. Policija ga je uhitila nakon što su njegovi susjedi čak četiri puta svjedočili njegovoj neskrivenoj putenoj ljubavi prema vrtnom stolu.

Kako je jedan susjed kasnije svjedočio, Art bi potpuno gol zaskočio stol i gurao miška u rupu u sredini stola kao inače ide suncobran. Susjed ga je snimio kamerom (pa se mi pitamo:tko je tu perverznjak?), pa je policija posjedovala i krunski dokaz. Doduše, Art će biti osuđen samo ako su "ljubavnoj sceni" bila izložena djeca iz obližnjeg osnovnjaka.

izvor:idesh.net