Beskućnik: Možete li nazvati onaj humanitarni broj, a ja ću vam dati 7 kn

poplave, pomoć, vojska, pomoć, poplava, Hercegovina, poplava, nesreće, pomoć, BIH, Slavonija, poplave, poplave, pomoć, poplave, apel, Orašje, poplave, pomoć, evakuacija, sava, crna kronika, Orašje, pljačka, vojska, poplave, Vlada RH, sava, vodostaj, poplave, sava, beskućnik, poplava, humanitarne akcije i apeli, poplave, sava, poplave, Orašje, pomoć, poplave, Posavina, poplave, šteta, Brčko, poplave, kuća
Poplave koje su pogodile istok Hrvatske i tisuće ljudi potjerale iz njihovih domova ujedinila je Hrvate koji su odlučili pomoći stradalim ljudima. Mnogi od njih okupljeni su na Facebook stranici 'Podrška Slavoniji' gdje svakodnevno objavljuju informacije o stanju na tom području te nude pomoć žrtama poplava.

Korisnica Snježana Došen Marić je na toj stranici podijelila status koji je mnoge rasplakao. Na ulici joj je prišao jedan beskućnik koji ju je zamolio da s mobitela nazove humanitarni broj za stradale u poplavi, a da će joj on dati sedam kuna, što bi vjerojatno bilo sve što je imao.

Kako je napisala, njegova molba ju je toliko ganulo da se rasplakala, a uz poziv dala mu je nešto novca što je imala u novčaniku.

24sata.hr