Mjesec dana pila je vodu na prazan želudac - evo što joj se dogodilo

žena, voda, promjene, fizičke promjene, soda bikarbona, pomoć, želudac, puni želudac, jača želudac, Čaj za želudac, hrana
Jednog dana, nakon što je dulje vrijeme konstantno bila umorna, pitala se "što rade žene u Japanu da imaju finu kožu i lijepe figure?" Nakon istraživanja, otkrila je japanski običan pijenja vode ujutro na prazan želudac i odlučila probati. Rezultatima je bila oduševljena.

Ovo su njezini savjeti:

1. Odmah nakon buđenja, prije pranja zuba, na prazan želudac popijte četiri čaše vode. Ako vam je teško popiti toliko vode odjednom, krenite polako i pijte sve dok ne dođete do četiri čaše.

2. Ne jedite ništa narednih 45 minuta. Nakon 45 minuta možete normalno jest ii piti.

3. Dva sata nakon doručka, ručka i večere ništa ne pijte ni jedite.

A ovo su promjene koje su se kod nje dogodile:

Osjećala se sve svježije i zdravije - Nekoliko dana nakon što je počela prakticirati tu metodu, počela se osjećati laganije, a napomenula je kako je osjetila da joj se tijelo lakše rješava toksina.

Ubrzao joj se metabolizam - "Prestala sam osjećati glad svakih sat vremena", napominje te dodaje kako je izgubila želju za grickalicama između obroka te osjetila da ima više energije.

Izgubila je višak kilograma - Kako više nije osjećala glad kao prije, jela je sve manje i tako se riješila viška kilograma bez puno muke. Naravno, višak energije koji je osjetila iskoristila je da više vježba i u svom tijelu se osjeća još bolje.

Nestala je žgaravica - Prije nego je počela prakticirati pijenje vode na prazan želudac, patila je od loše probave i refluksa. Sve je to nestalom a nestao je i osjećaj nelagode nakon svakog obroka.

Koža joj je počela izgledati sve ljepše- Napomenula je kako su joj ljudi prije često govorili da izgleda prestaro za svoje godine, a sad joj koža izgleda zdravije te ima manje bora na licu.

Kosa joj izgleda ljepše i zdravije - Prije je na šišanje vrhova morala ići dva puta mjesečno, a sad joj kosa više ne puca toliko i vrlo je sjajna.

Nestale su urinarne infekcije - Tvrdi da joj je tretman vodom riješio i urinarne infekcije bolje od bilo kakvih antibiotika. Naglasila je da više ne osjeća peckanje dok mokri, a to je također zahvalila ovom tretmanu.

Dugo nije bila bolesna - Tvrdi da joj je od svakodnevnog pijenja vode na prazan želudac ojačao i imunitet te se otad još uvijek nije razboljela.

Napomenula je kako bi rezultati trebali biti vidljivi već za deset dana.

index.hr