FOTO  HŠK Zrinjski i Poliklinika Vitalis potpisali ugovor o suradnji.

Poliklinika Vitalis , HŠK Zrinjski

Na temelju ovoga sporazuma od sada će igrači Zrinjskog sve potrebne preglede, radiološke pretrage, kao i fizioterapeutske usluge obavljati u Poliklinici Vitalis. Ovom prilikom direktor Vitalisa mr.sc. Goran Đuzel, dr.med. uručio je Zdravstvenu karticu Vitalisa predsjedniku HŠK Zrinjski Denisu Lasiću koji je predvodio izaslanstvo kluba.

- Iznimno smo zadovoljni što nam je najbolji nogometni klub u Bosni i Hercegovini ukazao veliko povjerenje i što smo postigli ovaj sporazum. Iskreno, nadam se kako će Zrinjski u budućnosti što manje koristiti naše usluge, odnosno, da će igrači imati što manje problema s ozljedama. S druge strane, sigurni smo kako možemo odgovoriti na sve zahtjeve i potrebe u procesu liječenja igrača, izjavio je Đuzel.
Prema ovome sporazumu, svi igrači koji će angažirati HŠK Zrinjski će prije potpisivanja ugovora prolaziti liječnički pregled u Poliklinici Vitalis.

- Cilj ovoga sporazuma jest želja da naši igrači imaju vrhunsku medicinsku uslugu. Sigurni smo kako će Poliklinika Vitalis osigurati vrhunske uvjete liječenja i učiniti sve da naši igrači koji budu imali problema s ozljedama u najkraćem roku opet budu na raspolaganju stručnom stožeru, istaknuo je predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić.
Obje strane su izrazile uvjerenje kako je potpisani ugovor početak dugoročne suradnje ove dvije institucije.