FOTO/VIDEO  Škoro nadmašio sve dosadašnje koncerte u Stocu

Miroslav Škoro, ilindan stolac, don Rajko Marković, K. Perić

Popularni hrvatski pjevač Miroslav Škoro održao je sinoć Ilindanski koncert u Stocu, reklo bi se najmasovniji i najposjećeniji do sada u tom gradu.

Na samom početku koncerta pjevač se zahvalio župniku don Rajku Markovću na pozivu, kazavši da on godinu dana čini sve da se koncert održi. Škoro je nizao svoje najveće hitove, ali i zabavljao prisutne zgodnim dosjetkama. Kada je stigao do pjesme „Otvor ženo kapiju“, kazao je da se po dolasku do dume don Rajka prvo ispovjedio, te da neće pjevati pred crkvom „man' se očenača“, nego drž se očenaša, a tko bude pjevao man' se očenaša, nema mu sutra kod don Rajka. Istaknuo je da mu je nastupiti pred tolikom publikom u Stocu čast, čestitavši prisutnima blagdan svetog Ilije. Pripomenuo je da on je pjeva samo za sv. Iliju, nego i za svetu Anu, Veliku i Malu Gospu, samo ga treba pozvati. Našalio se više puta i na svoj račun kazavši da mu uvijek prigovaraju da je na pozornici statičan, te je zajedno s bendom skočio pola metra prema naprijed, uz opasku „Ovo ne mogu Severina i Zdravko Čolić zajedno“.

Miroslav Škoro koncert u Stocu

Popularni hrvatski pjevač Miroslav Škoro održao je Ilindanski koncert u Stocu, reklo bi se najmasovniji i najposjećeniji do sada u tom gradu.

Don Rajko je na koncu kazao da je bilo Ilindanskih koncerata, okupljanja i događanja, ali da je sinoćnji koncert sve nadmašio dodavši „Jedan je Miroslav Škoro“. Publika je u više navrata tražila da Škoro nastavi pjevati, a posebno su inzistirali na pjesmi „Sude mi“, nakon čega je otpjevao još nekoliko pjesama. Premda se glavninu koncerta Škoro bavio pjevanjem, na koncu je ipak prisutne pozvao na zajedništvo, kazavši da je najveći problem u Hrvata nejedinstvo. „U Dalmaciji sam Slavonac, u Slavoniji Dalmatinac, u Zagrebu Osječanin, u Osijeku Zagrepčanin.

Miroslav Škoro koncert u Stocu

Popularni hrvatski pjevač Miroslav Škoro održao je Ilindanski koncert u Stocu, reklo bi se najmasovniji i najposjećeniji do sada u tom gradu.

Držimo se zajedno, da nam možda sutra bude mrvu bolje“, poručio je Škoro dotaknuvši se tako malo i politike, što je bilo i očekivano. Podsjetimo, Škoro je u utrci za predsjednika RH, što mu najviše zamjera tamošnji HDZ, koji računa da će pjevač uzeti dio glasova Kolinde Grabar Kitarović. 

K.Perić/Hercegovina.info

https://www.Hercegovina.info/vijesti/hercegovina/stolac/hdz-u-hrvatske-nije-bas-drago-zbog-skore-u-stocu-no-koncert-je-dogovoren-davno-prije-kandidature-166405