Šest mjeseci spavala s polubratom, a da to nije znala

Naime, nakon šest mjeseci intenzivne veze s dečkom kojeg je tamo upoznala, doznala je da je odabranik njenog srca i čovjek s kojim je ‘bezbroj' puta spavala vlastiti polubrat, sin iz očeve tajne veze koju je dotad uspješno skrivao od obitelji.

Idiličan je odnos naprasno prekinut kada je mladić stigao u njen grad kako bi upoznao njene roditelje, pa ugledao vlastitog oca kako ga čeka na pragu kuće!

Nemavši više kamo, osramoćeni je gospodin priznao da ima još jednu obitelj u drugoj američkoj saveznoj državi, suprugu, sina i dvije kćeri, te da je za to znao samo njegov brat.

Mlada je dama s momkom istog trenutka prekinula svaki odnos, te novinarki časopisa Ebony ispričala da pohađa psihoterapije i da se njena majka razvodi od lažljivog muža.

‘Učim se iznova povjerenju te ću se možda jednoga dana ponovo upustiti u vezu. Bila sam svjesna toga da je moj otac privlačan ženama, ali mi nikad nije bilo na kraj pameti da ima drugu obitelj' - ispričala je sirota djevojka pod uvjetom da list ne objavi bilo kakve podatke koji bi mogli razotkriti njezin identitet.