Šeherezada po gledanosti potukla čak i 'Supertalent'

Šeherzada, 1001 noć

...dana prikazivanja izazvala je nevjerojatan interes publike, koja je u 20 sati 'prikovana' uz male ekrane. Prošlog petka  ljubav Onura i Šeherezade bila je gledanija i od početka nove sezone 'Supertalenta'. Nova TV odgovorila je na izazov. Kupili su tursku sapunicu 'Strasti Orijenta', koju će emitirati svaki dan u tjednu od 21 sat.
Gledatelje je privukla pričaom o Šeherezadi, majci koja je spremna sve napraviti za zdravlje djeteta, pa i za novac spavati sa šefom Onurom. 'Strasti Orijenta' donose pomalo viđenu priču o mladoj atraktivinoj ženi, koja se iz osvete majci udaje za starijeg bogataša, a zaljubljena je u drugog. Majka joj se, naravno, želi osvetiti. Radnje obiju serija smještene su u Istanbul. Većinu gledateljica '1001 noći' oduševile su Onurove prodorne plave oči. I u 'Strastima Orijenta' nekoliko glumaca ima plave oči.

PLAVOKOSI KIVANC JE MAMAC ZA ŽENE
'Strasti Orijenta' ekranizacija su istoimenog romana Halita Ziye Uşakligila koji je oduševio Tursku. Serija ima 79 epizoda i snimljena je 2008. godine. Serija je dobila nekoliko nagrada za najbolju sapunicu u Turskoj. U glavnoj muškoj ulozi je Kivanc Tatlitug, pobjednik 'Best Model of the World' 2001.

izvor: 24sata.hr