Saznajte poslove budućnosti

karijera, zanimljivosti, posao, posao, kriza, posao, diskriminacija žena, nezaposlenost, pušenje, posao, posao, karijera, ponašanje, facwbook, chat, posao, karijera, posao, odmor, posao, zavod za zapošljavanje, posao, nezaposlenost, posao, poslodavac, karijera, društvene mreže, ponedjeljak, posao, jet lag, zaposlenje, posao, karijera, navike, godine, vrijeme, jesen, stres, radno mjesto, žene, stres, posao, stres, Uzroci, internet, psihoza, Facebook socijalna mreža, posao, šefovi, navike, društvene mreže, stres, zdravlje, sreća, posao, stres, nova tehnologija, tehnologija, starenje, društvene mreže, mržnja, Facebook fenomen, Facebook, faceboook, facebook status, svg datoteke, računala, cyber kriminalci , posao, natječaj za posao, posao, psihološki pritisak, posao, sreća, Facebook, hakirana stranica, hakiranje, posao, otkaz

Plaćeni prijatelji? Možda jednom budete trebali jednu od ovih usluga ili ćete sami postati jedan od stručnjaka u zanimanju koja još i ne postoje.

Odvjetnici za virtualno vlasništvo
Jeste li ikad doživjeli da vam Facebook predloži mrtvu osobu za prijatelja? Ili ste stravstveni igrač World of Warcraft i skupili ste pravo malo virtualno bogatstvo. Krađe identiteta, virtualnog blaga, hakiranje stranica sve su češće i vjerojatno nećemo dugo čekati na pojavu specijaliziranih odvjetnika za virtualni svijet.

Koordinator za obrazovanje djece
CNN je nedavno objavio kako su troškovi podizanja djeteta porasli 40% u posljednjih deset godina. Kvaliteta javnih škola i fakulteta je u padu, privatne škole su preskupe, a vjerske odbijaju sve koji u sebi sadrže zrnce ateizma. To predstavlja plodno tlo za razvoj karijera koordinatora obrazovanja koji će koordinirati obrazovanje kod kuće i povezivati roditelje, učitelje, škole i istraživačke izvore bez birokracije tradicionalnih ustanova.

Plaćeni prijatelj
Oni koji imaju stare roditelje ili djeda i baku u odvojenom stanu znaju o čemu govorimo. Uz sve njihove potreba, najvažnija je želja za druženjem. Kao što su bogate viktorijanske dame plaćale svoje družice ili prijatelje radi zabave u privatno vrijeme, tako će oni koji će sebi to moći priuštiti, platiti društvo sebi ili svojim osamljenim članovima obitelji.

Stručnjaci za kataklizme
Zemlju je u proteklih stotinjak godina protresla lavina katastrofa. Astrofizičari znaju kako nekoliko puta tjedno asteroid prođe pored Zemlje na udaljenosti od 79.000 kilometara i postoje realne šanse da padne na zemlju u idućih 50 godina. Zaboravite svemirski turizam, uvedite termin svemirskih izbjeglica.

Psihoterapeut specijaliziran za smrt
Bogataši već biraju kakvog će im spola biti dijete, a genom čovjeka odavno je otkriven. Ukoliko nas ne pogode katastrofe, velike su šanse da će jednom naš sistematski pregled uključivati i genetički screening na temelju čega će nam jednostavno reći kada stvarno odlazimo s ove planete. Zamislite širinu zanimanja koja se otvaraju u tom području – svi zdravstveni i psihološki stručnjaci moći će se specijalizirati za pomoć umirućima.

izvor: gearsandshifts.com / ekapija.ba