Što muškarac prvo pogleda na vašem Facebook profilu

facebook
Facebook je tako postao mjesto putem kojeg potencijalni dečko može proučiti brojne detalje o vama, a koje mu ne biste otkrili tijekom prvih izlazaka.

Tko lajkuje i komentariše ono što objavite

Naravno, mislimo na ostale muškarce, na koje su ljubomorni, htjeli to oni da priznaju ili ne. A ako vam kaže da to ne gleda, budite sigurni da laže.

Vaše fotografije

Apsolutni broj 1, što muškarci gledaju na društvenim profilima žena, svakako jesu fotografije. Prvo ako može one s ljetovanja, a zatim i ostale. Imate li previše "duck face" slika koje im idu na živce? Možda je vrijeme da pregledate profil i malo ga počistite.

Tko su i kakvi su vam bivši momci

Prije postojanja društvenih mreža za dobijanje ovakvih informacija morao bi da vas pita tijekom susreta. Sada treba samo da pronjuška vašim profilom i vidi postoje li još neki tragovi.

Čime se bavite, koju glazbu slušate

Facebook je odlično mjesto i za dobijanje informacija o vašim interesovanjima. Kakvu glazbu volite, gdje izlazite, čime se bavite u slobodno vrijeme, šta čitate, sve će to doznati iz vaših objava i stranica koje pratite.

Gdje se nalazite

Bilo da vas tek želi pozvati van, već ste izašli na jedan ili nekoliko jedinjenja ili ste zajedno već neko vrijeme. Niti jedan muškarac neće odoljeti pogledati gdje ste se checkirali, kada niste s njima. Uostalom, znate i kako je ista situacija i kod vas.