Oglašavanje posla i u BiH sve popularnije

Grad Mostar, zavod za zapošljavanje, obrazovni sektor, nevladin sektor, tražim posao, oglašavanje, posao, posao, karijera, zaposlenje, posao, tražim posao, veza za posao, posao, tražim posao, posao u sezoni, poslodavci, muljatori,  pohod za poslom, odlazak na rad u inozemstvo, odlazak u zemlje EU-a, turistička sezona, sezonci, posao u sezoni, Sipa, posao, posao, razgovor za posao, oglas za posao , stopa zaposlenosti, Federacija BIH, Republika Srpska

U poslovnom svijetu bez interneta je postalo nezamislivo funkcionirati. U BiH uzima sve više maha i povećava se broj korisnika. Umjerenim koracima prepoznaje se to i u poslovnom svijetu.

Važnost oglašavanja

- Oglašavanje preko interneta ima mnogobrojne prednosti u odnosu na klasične načine oglašavanja, a neke od glavnih prednosti su niže cijene oglašavanja, dostupnost klijentima 24 sata, dvosmjerna komunikacija, mogućnost ciljanja publike prema dobi, spolu, zanimanju, mjestu prebivališta te detaljna analiza oglašavanja kroz razne programe. Oglašavanje preko interneta u BiH u razvoju je, piše Večernji list.