Dječak je čak dva puta zvao policiju jer mu se ne svidio zdravi ručak! Policija je imala odličan odgovor

Dječak je čak dva puta zvao policiju jer mu se ne svidio zdravi ručak! Policija je imala odličan odgovor
Odraslima zdrava i ukusna salata predstavlja pravu gozbu, ali sve što većina djece želi su špageti, pizza i sladoled - osim ako nisu superzdravi.

Kada je 12-godišnjaku iz Kanade nedavno predstavljena mogućnošću obroku u obliku zdrave salate, ni više ni manje, podigao je slušalicu i prijavio policiji ovaj grozan "zločin".

U priopćenju objavljenom od strane Halifax District Royal Canadian Mounted Police, vlasti su izvjestile da se incident dogodio u utorak u Nova Scotia. Dječak je rekao da je pozvao policiju dvaput, nakon što su mu roditelji poslužili salatu, što nije bilo po njihovom ukusu.

Policija je odgovorila na poziv i iako su rado razgovarali s djetetom o njegovoj nepoželjnoj hrani, odlučili su naglasiti važnost nezlouporabe hitne službe.

"Iako se mnogi možemo poistovjetiti s nepoželjnosti salate, ovo poteže važno upozorenje za građane sve dobi. Nepravilna uporaba 911 je problem kod svih dobnih skupina i sputava važne resurse, spriječavajući prve odgovorne osobe da se bave stvarnim hitnim slučajevima."

Eto ga. Ovaj dječak će sigurno drugi put razmisliti o zvanju policije kad mu roditelji posluže obrok koji mu se ne sviđa...