Na svadbi zatražio razvod od novopečene supruge

vjenčanje, razvod, obitelj, uticaj, Hrvati, brakovi, brakovi i veze, razvod, razvodi

Za novopečeni bračni par iz Saudijske Arabije dan njihova vjenčanja trebao je biti pun sreće i veselja, no na kraju dana mladoženja jehitno zatražio razvod.

Sve je počelo kada je mladoženji dan buket cvijeća s omotnicom u kojoj je bio USB stick. Pisala je i poruka mladoženji da pogleda fotografije svoje supruge. Kada ih je mladoženja pogledao, šokirao se jer je na njima njegova draga bila - gola, što je on shvatio kao prijevaru i tražio je da se s njom odmah razvede, piše Gulfnews.com.

Mladenku je, naime, četiri dana prije svadbe kontaktirao njezin bivši koji je htio da izađe s njim. Zaprijetio joj je da će, ako ga odbije, njezinu budućem suprugu otkriti njihovu vezu. No, ona ga je odbila rekavši mu da se udaje i da on mora zaboraviti na njihovu prošlost. Rekla mu je i kako želi započeti novi život sa svojim mužem te da želi postati majka i imati obitelj.

Nemilosrdni muškarac se tako odlučio osvetiti baš na dan vjenčanja što je rezultiralo i razvodom i skandalom. Svećenik koji je vjenčao par rekao je kako je ovo jedan od najbizarnijih slučajeva s kojima se susreo. - Mladoženja mi je došao sljedećeg dana. Doživio je veliku emotivnu traumu, to je bio njegov najveći šok u životu i nije mogao podnijeti skandal - rekao je svećenik.

izvor: vecernji.hr