Muškarci slažu šest puta dnevno, donosimo deset najčešćih laži!

Svađa
10: "Zaglavio sam u prometu"

"Misli da je mnogo lakše da to kaže nego da objašnjava prave razloge svog kašnjenja," objašnjava John Amodeo, terapeut. "Zapamtite da muškarcima komunikacija ne ide tako dobro kao ženama. A čudno je što će muškarac izgovoriti da je zalavljen u prometu čak iako je razlog njegovog kašnjenja potpuno legitiman. "Ipak ne dopustite da mu to prođe - laž je ipak laž.

9: "Nije bilo toliko skupo"

"Muškarci ne vole čuti neodobravanje čak iako ne dijelite bankovni računom," kaže Amadeo. Ovu rečenicu može reći i kad želi dokazati da je odgovoran kada je o novcu riječ.

8: "Krenuo sam"

Dečki obično izbace ovu frazu kada trebaju naći s vama na nekom događaju na koje im se ne ide, kao na primjer na obiteljsku večeru. Malo odugovlači, ali dolazi. Ne može baš odbiti poziv bez ozbiljnog razloga. Zato ova rečenica pokazuje da donekle kontrolira situaciju.

7. "Nisam popio puno"

Ova laž može ukazivati ​​na ozbiljan problem. Ako je izgovara često, možda ima problema s alkoholom. Razgovarajte s njim i priopćite mu da ste zabrinute - samo obratite pažnju na tajming - taj razgovor morate obaviti kada je trijezan.

6: "Oprosti nisam vidio da si me zvala"

5: "Ugasio mi se telefon" i

4: "Nisam imao signala"

Ove tri rečenice znače jedno: Nisam želio da ti se javim. Zašto? "Ovo je njihov način da vam stave do znanja da se malo povučete jer mu je potrebno vrijeme za sebe," kaže Amadeo. Ne provjeravajte ga toliko i pokušajte mu nedostajeti malo.

3: "Ne, tvoja guza ne izgleda veliko u tome"

Svaki muškarac ima prijatelja koji je imao sličnu situaciju. Djevojka ga je pitala istu stvar, on je odgovorio pogrešno i ona nije htjela imati seks s njim godinu dana. Ovaj odgovor je siguran i nema šanse da će on riskirati i reći vam istinu. Ako želite iskren odgovor pitajte to prijateljicu.

2: "Ovo je moje posljednje pivo"

Stručnjaci kažu da ova rečenica, izrečena preko telefona, znači da on želi što prije završiti razgovor s vama kako bi se vratio svojom prijateljima. Stvar je u tome što iako ponavlja to tri večeri zaredom, on svaki put povjeruje u nju.

1: "Sve je u redu, dobro sam"

Nevjerojatnih 52 posto muškaraca govori ovu rečenicu svojim djevojkama. To rade jer žele izbjegnuti dramu i zaštiti muški ponos. Muškarci znaju da nisu dobri u izražavanju osjećaja i prepričavanju svog dana, zato mu je lakše da vas uopće ne upoznaje sa situacijom, piše b92.net.

Kada sljedeći put čujete tu rečenicu, pustite ga nekoliko dana, a onda ga pitajte ponovno što nije u redu. Do tada će znati što da vam kaže.