Izgubila u finalu izbora za miss pa ubila suparnicu

izbor za miss, Adayane Matias, ubojstvo
No, to nije bio slučaj kod Brazilke Adayane Matias (20). Ona je u tijesnom finalu takmičenja ljepote u Cariacicaji izgubila od prekrasne Alini Oliviere (21).

Bijes je proradio u prvoj pratilji. S plesnim partnerom Juliermesonom Bastonom (20) dogovorila je da će ubiti Alini. Samo nekoliko sati nakon proglašenja pobjednice misica Alini ubijena je u hotelu. Gubitnica je bila uvjerena da će sada nju proglasiti misicom s obzirom na to da je pobjednica mrtva.

No, policija je ubrzo lišila slobode napadača Deivida Correu. Kasnije se ispostavilo da je Deivid Adayanin dečko. Isprva se Adayane pokušala izvući iz svega rekavši istražiteljima da je odavno prekinula s Deividom, no čim je čuo za njeno svjedočenje Deivid je priznao da ga je na zločin nagovorila ona.

- Nakon proglašenja pobjednice Adayane je pala u depresiju. Uvjerila je svog dečka da ubije Alini i tako dokaže da ju voli. Bila je uvjerena da joj je učinjena velika nepravda i da ona zaslužuje biti misica. Da, i ja sam bio upleten u sve to. Adayane i ja željeli smo dobiti priznanje kao uspješan plesački par - rekao je plesač Baston za jednu brazilsku televiziju.

Trojac je navodno planirao tri pokušaja ubistva na Alini. Dogovarali su se da bi pucali na autobus kojim je išla na snimanje plesnog videa. Deivid se odmah povukao iz toga jer nije želio da stradaju nevini ljudi iz autobusa, piše Daily mail.