ČEKA GA VIŠE OD 40 GODINA ZATVORA Uskoro optužnica protiv policajca koji je brutalno ubio Amru Kahrimanović

Elvis Ćustendil doveden na sud
Screenshot/Avaz

Tužiteljstvo Tuzlanske županije privodi kraju istragu protiv Elvisa Ćustendila, policajca MUP-a TŽ koji je početkom veljače počinio brutalnu likvidaciju Amre Kahrimanović, ispalivši u nju 16 metaka.

Kako Avaz saznaje, protiv Ćustendila koji se nalazi u pritvoru, uskoro će biti podignuta optužnica, za kazneno djelo ubojstvo.

Čeka ga, s obzirom na brutalnost, činjenicu da je bio pijan, pucao iz službenog pištolja, pobjegao s mjesta događaja ,više od 40 godina zatvora.

Ubojstvo Amre Kahrimanović, podsjećamo, zgrozilo je bh. javnost s obzirom na brutalnost policajca koji je tu noć pio u kafiću čija je Amra bila suvlasnica i počinio je brutalan zločin.

Saznaje se da je Ćustendil nedavno bio na neuropsihijatrijskom vještačenju, kako bi se utvrdilo u kakvom je bio stanju u trenutku kada je počinio zločin. Njega su po naredbi Tužiteljstva TŽ vještačila tri liječnika iz Sarajeva.

Ovaj nalaz se još čeka kako bi optužnica ugledala svjetlo dana, a to će se dogoditi vrlo brzo. Možda čak i sljedećeg tjedna.