Sony objavio datum održavanja za PSX 2017

08.11.2017

Sony je objavio što fanovi ove godine mogu očekivati od PlayStation Experience eventa. Kako su iz ove kompanije priopćili na ...

... PlayStation Blogu, konferencija će se održati 8. prosinca po lokalnom američkom vremenu, odnosno 9. prosinca u 5 ujutru po našem.

PlayStation Worldwide Studios predsjednik Shawn Layden će nam donijeti najnovije informacije o čitavom PlayStation biznisu, a pored njega nas očekuju i "specijalni gosti, kao i nekoliko iznenađenja."

Sony još uvijek finalizira listu developere koji će biti prisutni na konferenciji, a za sada je potvrđeno da nas čekaju nove informacije o narednom Sucker Punch projektu Ghost of Tsushima kao i Media Moleculeovom naslovu Dreams.

Sucker Punch je svoju igru otkrio prošlog mjeseca, a osim onoga što smo vidjeli u prelijepom traileru, jedva čekamo da saznamo više toga o ovom naslovu i vidimo kako će izgledati gameplay.

Inače, Sony je na Paris Games Week prezentaciji već otkrio dosta toga kada su u pitanju budući PS4 naslovi. U slučaju da ste propustili vijesti, ovdje možete pronaći sve važne informacije i trailere na jednom mjestu.

loading...