Evo kako je završila priča o zaljubljenom Poljaku i djevojci lijepoj kao Bosna

poruka, ljubav, budimpešta, budimpešta, poruka
Mladić je u pismu od djevojke gike tražio oprost, a zauzvrat joj ponudio pokazati Bosnu koja je, naglasio je, "lijepa poput nje". Za svoj ​​"performans" Jan Przasnek izabrao je upravo mjesto kojim djevojka prolazi svaki dan kad ide kući s posla, prenosi srbija.blog.hu.

Gigantska platna bila su postavljena u četvrtak u ranim poslijednevnim satima, a vijest o neobičnom ljubavnom pismu, proširila se munjevitom brzinom, osvajajući srca mnogih koji su navijali za Jana i Giku. No, čini se da Gikino srce ipak nije bilo osvojeno. Naime, Jan je Giku nakon pet godina veze ostavio da bi ubrzo shvatio kako je grdno pogriješio.

Gika, koja je zbog Jana čak naučila poljski, zbog toga je dugo patila, no sad je u novoj vezi i nema nikakvu namjeru Janu dati drugu priliku. Zaljubljeni Jan Giku je čekao na trgu s prstenom u džepu, no ona ga je samo telefonskim pozivom obavijestila da je ogromno ljubavno pismo bila glupa ideja i da "ne želi ispasti smiješna pred cijelim svijetom". Poljak je na pitanje je li mu žao što je na Giku potrošio, prema procjenama oko dvadeset tisuća eura, samo kratko izjavio: "Ta djevojka vrijedi sav novac."