FANOVI RAZOČARANI Johnny Depp se srušio u sobi uoči nastupa

Johnny Depp nastup

Glazbenik i glumac Johnny Depp trebao je nastupiti sa svim bendom 'Holivudski vampiri' u Budimpešti, međutim, nastup je otkazan. Kako se navodi Depp se onesvijestio u svojoj hotelskoj sobi nakon čega je pozvan doktor, te se grupa nije uspjela ni popeti na binu.

Arena je bila prepuna fanova koji su jedva čekali da vide svog 'kapetana' i čuju dobro poznate zvukove, ali vijest u posljednjem trenutku ih je zatekla.

"Sve je bilo postavljeno, ekipa u backstageu je bila spremna za zabavu. Nitko nije mislio da bi moglo doći do problema, pogotovo jer su članovi benda uradili postavku zvuka koja je bila zakazana za popodne", oglasio se jedan od organizatora.

Na društvenim mrežama mnogobrojni fanovi izrazili su zabrinutost za Johnnyja, te mu poželjeli brz oporavak, prenosi Telegraf.

Ovo nije prvi put da se grupa suočava sa poteškoćama, te je u lipnju Depp povrijedio zglob nakon čega je nekoliko nastupa u Americi bilo otkazano, a mnogi sugeriraju da poznati glumac trenutno prolazi kroz veoma teško razdoblje.