Lamborghinijevi zvučnici koštaju kao novi Golf

Iako je primarna funkcija zvučnika da emitira što bolji zvuk, njihov dizajn je itekako bitan. A kad je u pitanju Lamborghini, možda i presudan.

Iako je danas moguće kupiti solidne zvučnike za nekoliko stotina maraka, oni s potpisom Lamborghinija koštaju poput novog automobila.

Točnije, u pitanju je dvadesetak tisuća eura, što je dovoljno i za novi Golf, svetinju kompaktne klase.

No, samo jedan pogled na zvučnike dovoljan je da se odmah zaljubite. Naravno, pod uvjetom da ste ljubitelj automobila, a posebno Lamborghinija. Jer, ovako nešto ne nudi niko. Italijanski proizvođač udružio se sa iXOOST-om i stvorio magičnu glazbenu kutiju.

I ne samo da je inspiracija pronađena u beskompromisnom Aventadoru, već su korišteni i pojedini dijelovi s automobila. Esavox tako ima pojedine dijelove od karbona, mjesta se našlo i za elemente ovjesa, a korišten je i pravi završetak ispušnog sistema, piše Index.hr.

U takvom ozračju suvišno je govoriti o mogućnostima samog sistema. Mi ćemo samo reći kako je Bluetooth 4.0 povezivanje dostupno, a predviđena je i mogućnost analognog povezivanja. Ukupna snaga 53 kg teškog sistema je 800 W.

06.12.2016 u 09:45