Trudna mladenka preminula netom prije vjenčanja, carskim rezom spasili bebu

vjenčanje, gosti, vjenčanje, sramota, brak, vjenčanje, planovi , vjenčanja, fotografi, mladenka, vjenčanje, djeveruša , vjenčanje, neće vjenčanje, vjenčanje, moždani udar, mlada

Trudna mladenka iz Brazila preminula je od moždanog udara samo nekoliko minuta prije dolaska pred oltar, a iza sebe je ostavila zaručnika i bebu porođenu hitnim carskim rezom.

Jessica Guedes, 30-godišnja medicinska sestra, bila je naizgled zdrava uoči vjenčanja u nedjelju u Sao Paolu. Međutim, počela se žaliti na vrtoglavicu i bol u vratu. Bolovala je zapravo od preeklampsije, poremećaja u trudnoći zbog kojeg je i stradala, piše Daily Mail.

Njezin zaručnik, 31-godišnji vatrogasac Flavio Gonçalvez, čekao je za oltarom iznenađen kašnjenjem. U prostoriju je tada uletjela rođakinja tražeći pomoć nakon što se mlada onesvijestila u autu.

- Otvorio sam vrata auta, a ona je ležala, no povratila je svijest i razgovarala je sa mnom. Rekao sam joj: Draga, ovdje sam - ispričao je Flavio, koji je svojoj zaručnici pružio prvu pomoć.

Djevojka je prevezena u bolnicu, a zbog svog stanja liječnici su joj morali ukloniti maternicu. Izveden je carski rez kako bi se spasila 29 tjedana stara beba, a mlada majka preminula je nakon operacije.

Dijete je imalo 930 grama i 34 cm, na intenzivnoj je njezin te će u bolnici vjerojatno ostati bar dva mjeseca.

Jessica je bila doista vesela osoba koja je voljela život. Tako sam se radovao što ću postati njezin suprug i što ću postati otac. Bit ću jak i neću oslabiti suočen s nesrećom - poručio je Flavio.


- Još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo. Moja patnja nastavit će se zauvijek - dodao je.