Na polnoćki u Vatikanu je žena srušila Papu na pod

Na polnoćki u Vatikanu je žena srušila Papu na pod Žena je pred sam početak polnoćke srušila Papu dok se približavao oltaru. Papa se brzo pridigao i neozlijeđen je vodio misu. Ženu su uhvatili čuvari.

Žena je srušila Papu Benedikta XVI. u Bazilici Sv.Petra u Vatikanu prije početka polnoćke. Pokušala je doći do Pape dok se približavao oltaru. Preskočila je ogradu, srušila Papu, a onda su je uhvatili čuvari.

Papa je pao, ali se pridigao i neozlijeđen je vodio misu. U gužvi je srušen francuski kardinal Roger Etchegaray. Njega su prevezli u bolnicu na pregled. Policija vjeruje da je žena Papu samo htjela zagrliti, a ne ga napasti. Neki mediji javljaju da je žena psihički bolesna. Polnoćka je po prvi put u povijesti Katoličke crkve počela u 22 sata. U Vatikanu su rekli da je polnoćka počela ranije kako bi Papa imao više vremena za odmor.

25.12.2009 u 00:25» 1 komentar

 • avatar BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT 18.03.2012. 19:53 #1

  To je bila jedna totalno nezrela emisija  PONIŽAVANJE (ZA)OSTALOG NARODA

  Predsjednik Ivo Josipović i Aleksandar Stanković, razgovarali su kao neka dva seljaka na sajmu. Bitno je da predsjednik države od ZAMP-a dobiva između 11 i 30 tisuća kuna. Gostujući u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u dva predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović rekao je da kao predsjednik obavlja odgovoran i zahtjevan posao, koji ne bi mogao obaviti bez dobre suradnje s Vladom pa smatra da je to zajednički uspjeh.

  Kako je bilo to ružno gledati kako Josipović cijelo vrijeme dirigira sa rukama kad je govorio. To je dokaz da je on nezrela i nesigurna osoba. Svi njegovi govori stvaraju kod normalnih ljudi čuđenje, a to je da jedan predsjednik se tako nisko ponaša. Na desetke puta Ivo Josipović je nervozno preklopio prste, tj. dlanove kao neki klerikalac i teolog.. Glumio je nekog ali očito nije dorastao uloge koju obavlja.

  Nije bilo ni jeden riječi o sve težem i sramotnom životu u Hrvatskoj. O poniženim ljudima i nagomilanim socijalnim problemima čovjeka.. Samo kad postanemo članica EU-a onda ćemo bolje živjeti, između ostalog kaže predsjednik Josipović. U emisiji HRT-a (19.03.2012.), obećava - da u regiji tek onda će se otvoriti prostor za novim i boljim tržištem. Ja mislim baš drugačije kad potpuno uđemo u EU biti ćemo pojedeni do kraja od tih "žutih skakavaca". Ono što svjedoči o ne zrelosti u toj emisiji "nedjeljom u dva" je pitanje Stankovića: "Hoćete li vi razgovarati sa profesorom Josipovićem o četnicima?" Na to mu je brže bolje odgovorio Josipović - ne mogu ja sam sa sobom razgovarati. Stanković se je izgubio u vremenu i prostoru, on je mislio da razgovara sa srpskim predsjednikom Borisom Tadićem.

  Našu zemlju "ćemer jede" dok Joipović nije zaboravio spomenuti po starom klišeju kako je naš Ustav RH, niknuo na tekovinama i temeljima antifašističke borbe i narodno oslobodilačke vojske - partizana i komunist.
  Dodao je da već 10 godina ne sudjeluje u u operativnom vođenju ZAMP-a. Ondje je radio kao glavni tajnik, a nakon toga kao član predsjedništva.

  Josipović je i to spomenuo - da ima visoko mišljenje o Stjepanu Mesiću. I da HDZ je jedna od najvažnijih hrvatskih stranaka koja objedinjava politiku desnog centra, a i šire. Uglavnom jednosatna međusobna rasprava nije sadržavala ikakve zrele plodove. Niti su se u raspravi nudila bilo kakva rješenja izlaska iz krize. Što reći bila je to jedna sramotna i niska emisija, kakva priliči samo Bal-kan-cima. Imamo predsjednika "mrtvo puhalo", koji nije mogao preokrenuti u emisiji mlaki tok događaja...


  U Bjelovaru, 19.03.2012. godine

  Vođa pokreta ŠTIT
  BRANKO STOJKOVIĆ
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  00 385 (0) 95 814 82 90
  CROATIA / BJELOVAR
  [email protected]