Naučite upravljati društvenim mrežama u Code Hub-u Mostar

intera, Mostar

Imati vlastiti brand, a ne biti prisutan na društvenim mrežama, danas je gotovo nezamislivo. S druge strane, imati sve vještine potrebne za kvalitetno upravljanje društvenim mrežama različitih brandova često je sigurna karta za uspješnu poslovnu karijeru.

Posljednjih nekoliko godina digitalni se marketing istaknuo kao neizostavan dio suvremenog poslovanja i, kao takav, izrazito je izazovan i kompleksan. Ipak, niz je jednostavnih i besplatnih alata koji potpunom amateru mogu olakšati ulazak u ovaj svijet pružajući mu na taj način set vještina kojima može započeti freelancing karijeru. Upravo ovim alatima i njihovom pravilnom korištenju će biti posvećena obuka Social Media Fundamentals, prva u nizu besplatnih obuka koje INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt FREECO financiran sredstvima Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država. Na desetodnevnoj obuci kroz ukupno 20 radnih sati polaznici će imati priliku zakoračiti u svijet društvenih mreža, ali i razvoja web stranica i izrade loga uz pomoć online alata jednostavnih za korištenje čak i onima koji nemaju prethodnog programerskog iskustva. Upoznat će se i s alatima pomoću kojih mogu pripremiti i dizajnirati vlastiti sadržaj za web stranice i društvene mreže, a dotaknut će se i neizostavne teme sponzoriranih objava. Od stručnjaka u ovim poljima moći će čuti i korisne savjete koji će im značajno olakšati početak karijere.

Obuka, za koju se svi zainteresirani mogu prijaviti ovdje, održavat će se tri puta tjedno u popodnevnim satima u Code Hub-u Mostar, a početak je planiran za ponedjeljak, 14.10.2019. godine. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava u ponedjeljak, 7.10.2019. godine u 23:59h, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. Za izvođenje praktičnih dijelova obuke polaznici će koristiti vlastite laptope. Svi zainteresirani se mogu obratiti na [email protected] u slučaju bilo kakvih pitanja.