Mostar raspisao javni natječaj za izbor najljepše uređenog dvorišta

Mostar raspisao javni natječaj za izbor najljepše uređenog dvorišta
- Pozivaju se građani, vlasnici i korisnici, individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata, te pravne osobe-ustanove odgojno-obrazovnog karaktera iz oblasti predškolskog i školskog obrazovanja, kao i ustanove za osobe s posebnim potrebama da se prijave za sudjelovanje u nagradnoj akciji za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice, bašte, vrta), školskog dvorišta, balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg gradskog prostora - priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.

Prijave na javni natječaj potrebno je dostaviti na adresu Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Gradske uprave (Ulica braće Fejića br. 51, 88104 Mostar) putem pošte, predajom na protokolu Gradske uprave, elektronskim putem na e-mail adresu: [email protected] ili na faks broj 036 / 505 502 najkasnije do 24. svibnja.

Gradonačelnik Mostara uručit će pobjednicima natječaja novčane nagrade (od 100 do 900 maraka) i zahvalnice 11. lipnja na svečanosti u Gradskoj vijećnici.

Sudionicima koji ne osvoje nijednu od nagrada po navedenim kategorijama, pripast će nagrade u visini koju bude dopuštao ostatak sredstava predviđenih za ovu namjenu, stoji u priopćenju.

(fena)