VIDEO  Radovi na rekonstrukciji raskrižja kod hotela 'Ero' nisu dobro počeli, pukla vodovodna cijev

Radovi na raskrižju kod Ere
Screenshot

Danas su u Mostaru, kako je to ranije i najavljeno, započeli radovi na uređenju ulica na križanju kod hotela "Ero". No, prema videozapisu koji stiže s terena, radovi nisu baš najbolje započeli.

Naime, kako se može vidjeti pukla je vodovodna cijev te je voda potopila teren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dvije ulice bez vode

Oglasili su se danas poslijepodne iz mostarskog Vodovoda.

"Cijenjeni potrošači, zbog iznenadnog kvara na vodovodnim instalacijama u Ulici kneza Višeslava, te Ulici kardinala Stepinca došlo je do isključenja vode. O ponovnoj normalizaciji vodoopskrbe, te detaljima radova biti ćete blagovremeno obaviješteni", naveli su.

Podsjetimo, Grad Mostar je krajem prošle godine raspisao javnu nabavku za rekonstrukciju raskrižja u vrijednosti od milijun maraka bez PDV-a, odnosno 1,17 milijuna KM s uračunatim PDV-om, a radove će izvoditi kompanija Hering d.d. Široki Brijeg.

Javna nabavka obuhvaća radove na rekonstrukciji dva križanja kod bivšeg hotela „Ero“, uključujući građevinske radove na prometnicama (ulice dr. Ante Starčevića, Kardinala Stepinca, Alekse Šantića), radove na javnoj rasvjeti te radove na svjetlosnoj signalizaciji (semaforima) i ostaloj prometnoj signalizaciji.

Grad Mostar je po zahtjevu „HERING“ d.d. Široki Brijeg donio rješenje za privremenu regulaciju/obustavu prometa zbog izvođenja radova na spomenutoj lokaciji.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.