Zašto sam se učlanio u fejzbuk grupu FUCK OFF CROATIA

27.11.2009

Možes li zamisliti kako Englezi u Sjevernoj Irskoj u Ulsteru upadaju tenkovima u Irsku banku , Ircima u sj. Irskoj biraju predsjednika , određuju im kuda će im ići trasa autocese, a da službena Irska na to ne reagira?

Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Irske nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Englezi nametnuli Ircima? I da iz Londona pozove Sjeverne Irce da se okanu irčevanja nego da gledaju prema Londonu. BI li taj predsjednik Republike Irske dočekao zoru? Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Irske u svoja dva mandata ne posjeti Sjevernu Irsku?

Možes li potom zamisliti da u susretu Engleska-Francuska, Irci iz sjeverne Irske navijaju za Englesku kao da se ništa nije dogodilo?

Mozes li zamisliti da u Irskoj, u Dublinu tada javnost sa čuđenjem se pita zašto pobogu braća ulsterski Irci ne navijaju za Englesku?

Možes li zamisliti da Irska i cijeli Dublin, bez obzira što se to dogodilo Ircima u Ulsteru, navijaju za Englesku?

Da približimo stvar.


Možes li zamisliti kako stranci u Republici Srpskoj upadaju tenkovima u Srpsku banku ,potom im Bošnjaci izaberu predsjednika , određuju im kuda će im ići trasa autocese, a da službena Srbija na to ne reagira?Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Srbije nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Bošnjaci nametnuli Srbima? I da iz Sarajeva pozove Srbe u RS-u da se okanu srbovanja nego da gledaju prema Sarajevu. BI li taj predsjednik Srbije dočekao zoru? Možeš li zamisliti da predsjednik Republike Srbije u svoja dva mandata ne posjeti Republiku Srpsku?

Možeš li zamisliti da u susretu Bosna-Portugal , nakon toga Srbi iz RS-a navijaju za Bosnu?

Možeš li zamisliti da u Srbiji tada javnost sa čuđenjem se pita zašto pobogu braća Srbi iz BIH ne navijaju za Bosnu?

Možes li zamisliti da Srbija u tom trenutku navija za Bosnu?

Naravno da ne možeš.Ili da budem posve konkretan. Možeš li zamisliti da Jošku Jorasu hrvatski policajac opali čvoku a da službena Ljubljana ne reagira?

Međutim sasvim je normalno da Hrvatima u BiH netko tenkom uđe u hrvatsku banku, da mu drugi narod izabere predsjednika, da mu drugi narod odredi kuda će mu ići trasa autoceste, a da službena Hrvatska na to ne reagira. To je valjda ta detuđmanizacija o kojoj priča Zagreb.

Sasvim je onda i normalno da predsjednik Republike Hrvatske nakon toga pije čaj s čovjekom kojeg su Bošnjaci nametnuli Hrvatima. I da iz Sarajeva pozove Hrvate u BiH da se okanu hrvatovanja nego da gledaju prema Sarajevu. I taj predsjednik Hrvatske ne samo da će dočekati zoru nego će u Hrvatskoj biti i slavljen. I onda je posve normalno da predsjednik Republike Hrvatske u svoja dva mandata ne posjeti hrvatske kantone u BIH.

Sasvim je normalno u BIH da onda Hrvati ne navijaju za BIH. Ali je također posve normalno i to da u toj i takvoj sjebanoj RH javnost se potom čudi zašto pobogu braća Hrvati u BIH ne navvijaju za Bosnu i ne vole Bosnu? Čak te smatraju čudakom ako kažeš da ne voliš "Bosnu". To je sada in (Bosna, Gana, Etiopija, Azerbejdžan i ostali)

I sasvim je normalno da javnost u RH po Rivi i trgu Bana Jelačića navija za tu i takvu Bosnu - reprezentaciju Bošnjaka.

Ne bi me začudilo da Hrvata u BIH potpuno nestane a da to u RH nitko i ne primjeti.

Zato sam se učlanio u grupu FUCK OFF CROATIA na Fejzbuku.

Hrvatska je jedina zemlja u svijetu i u povijesti čovječanstva koju boli neka stvar što tamo negdje njen narod netko zlostavlja.

Nikada ni u jednom trenutku povijesti neka nacija nije prešutjela torturu nad vlastitim narodom u drugoj državi osim Hrvatske.

SHAME TO BE CROAT!

piše: Nikola Zirdum l poskok.info

Tagovi: facebook
loading...» 2 komentara

  • avatar hrvatic 28.11.2009. 01:27 #1

    Gospe Sinjska ako si u stanju uzmi stipu a vrati nam FRANJU

  • avatar Splico 29.11.2009. 07:14 #2

    Ma je, faco, daj nam Tudjmana i Suska, nije jos sve opljackano i okaljano.. Zasto stati sad.. Ali Bog je na nasoj strani.. Pa Gospa visi po Medjugorju vise nego ja na rivi.. Sta ce ti neki tamo obicni predsjednik.. Ili da parafrazram, kad to vec volis: nasa si crkvu di ces Boga molit. Ili da parafraziram jos jednom: uclani se u Facebook grupu: Fuck off Boze, i najdraza katolicka Crkvo.

    E onda cu svim picnijama obznanit kolika su ti muda!