Tragedija kod Kutine: Tri prijateljice poginule u prometnoj nesreći

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Dvije djevojke preminule su na mjestu nesreće, a vozačica je prevezena u bolnicu. Preminula je od posljedica nesreće oko 22 sata. Njihovi prijatelji i kolege su u šoku. Tridesetogodišnja Ivana Repić izgubila je kontrolu nad osobnim automobilom Opel Corsa nakon što je lijevim kotačem zahvatila travu, naglo je zaokrenula udesno te udarila u kamion koji je bio parkiran u desnom traku jer se pokvario, piše Jutarnji list

Čeka se obdukcija
- Ivana je bila anđeo - kratko je danas nesreću komentirala jedna njezina prijateljica. Njezine mlađe kolegice, 23-godišnja Tanja Glavaš i 28-godišnja Samanta Herceg, preminule su odmah na mjestu nesreće koja se dogodila u 17 sati.

Vozačica Repić prevezena je u sisačku bolnicu gdje je oko 22 sata izgubila životnu bitku. Mlade djevojke zajedno su radile u Ljekarnama Barišić u Kutini.

Danas nam se u ljekarni na telefon javila njihova kolegica. Nije se predstavila, a sve što je rekla bilo je:

- Ne mogu trenutno niti misliti, a kamoli govoriti. Nazovite neki drugi dan.

I policajci koji su bili na mjestu nesreće ostali su šokirani stanjem u kojem je bio auto. Neslužbeno kažu da je potpuno smrskan. U policiji doznajemo da na cesti nije bilo magle te da je posljedica nesreće očito bio trenutak nepažnje jer se vozačica previše približila ogradi. Neslužbeno kažu kako pretpostavljaju da djevojke nisu bile u alkoholiziranom stanju, ali da će se to tek utvrditi obdukcijom.

Pretjecanje na cesti
Djevojke su se navodno vraćale iz posjeta kolegici koja je nedavno rodila. Išle su iz Popovače prema Novskoj.

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke doznajemo da je Repić iz Kutine pretjecala nekoliko vozila i u jednom trenutku izgubila nadzor nad automobilom, zahvatila travnatu površinu, naglo skrenula udesno i udarila u teretno vozilo na zaustavnoj traci. Također doznajemo da su njihove kolegice bile u drugom autu te da su se sve vraćale iz posjeta prijateljici.