Tarik Filipović imao prometnu nesreću, završio u bolnici

Popularni zagrebački glumac Tarik Filipović jučer poslijepodne oko 14.30 sati prelazio je pješački prijelaz u zagrebačkom naselju Kustošija kad je na njega naletio terenac land rover. Vozilom je, doznajemo, upravljao 60-godišnjak koji zbog skliskog kolnika i snijega nije mogao zaustaviti automobil. Od siline udarca Tarik je pao na pod, a prolaznici su odmah pozvali Hitnu pomoć.

Filipović je primljen na Traumatološki odjel zagrebačke bolnice Sveti Duh, a iako mu se ozljeda nije vidjela na prvi pogled, doznajemo da Tarik ima prijelom lijeve potkoljenice.

Liječnici su napravili dodatne pretrage i zaključili da glumca moraju hitno operirati. 
'Koliko sam čuo, Tariku je smrskano koljeno', rekao nam je njegov najbolji prijatelj i ugostitelj Tomislav Kašljević.
U bolnicu je odmah pojurila Tarikova supruga Lejla s kojom glumac ima dva sina - Dina i Armana. Osim Lejle, posjetio ga je i ravnatelj njegova matičnog kazališta Kerempuh Duško Ljuština.

Tarik je uvijek naglašavao da zazire od prometnih nesreća. 'Osim straha od visine i smrti bliskih osoba, užasavam se automobilskih nesreća. A brzu vožnju ne volim, nisam nikad to volio. Ne osjećam se sigurno pri prevelikim brzinama, do 160 na autocesti još nekako mogu progutati', izjavio je jednom prilikom Tarik.

dnevnik.hr