PALJBA PO MOSTU: Vi više niste čak ni razočaranje. Sad ste samo loše ispričan vic

Božo Petrov, most, HDZ RH, sdp rh, matija šerić, most, Božo Petrov, Zoran Milanović, most, Domoljubni Stožer , Domoljubna koalicija, HDZ RH, Božo Petrov, Zoran Milanović, Tomislav Karamarko, most, sdph, sdp rh, HDZ RH, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Vesna Balenović, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Božo Petrov, sdp rh, HDZ RH, Božo Petrov, Predsjednik Vlade RH, most, most, Božo Petrov, Božo Petrov, dvorana, sportska dvorana, gradska dvorana za sport, Mostar, Stipe Mesić, Božo Petrov, Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a, Božo Petrov, Sarajevo
Zbog tih ideala su mostovci dobili bianco astronomskih 19 mandata. Umjesto da Most to opravda - Most je odlučio da za svagda ubije posljednju nadu hrvatskoj sirotinji koja se nadala da ipak postoji treća opcija. E, pa Mostovci, dobro ste naguzili nas hrvatsku sirotinju, ne samo to - vi ste dokazali da ne postoji treća opcija. I sad me zanima čiji ste interes vi odradili? Hajde - priznajte, nije sramota!", stoji u jednom od komentara na Mostovom Facebook profilu.

Nakon što su mostovci objavili da su prekinuli razgovore sa SDP-om jer su vrbovali njihove zastupnike, na njihovom Facebook profilu korisnici ove društvene mreže zasuli su ih negativnim komentarima. Čini se, da su čak i oni koji su im dali glas na parlamentarnim izborima, izgubili strpljenje.

U nastavku su samo neki od zanimljivih komentara koje su korisnici ostavili nakon što je Most objavio dopis u kojem objašnjavaju zašto su prekinuli razgovore s koalicijom Hrvatska raste.

Tripartitna vlada - čista utopija

"Nije neka tajna da sam od početka podržavao Most, dao im glas, i u početku podržao njihovu ideju o tripartitnoj Vladi. No, vrlo brzo je postalo kristalno jasno da je takva ideja čista utopija jer naše političke oligarhije za to nemaju niti trunku volje. Nažalost, to su uvidjeli svi osim Bože i njegovog Mosta. Tijekom vremena upozoravao sam ih na netransparentnost, razjedinjenost i nedosljednost. Njihovo tvrdoglavo nabijanje glave u zid i ne obaziranje na takva upozorenja dovelo ih je do žrvnja upravljanog od HDZ/SDP bratije koji ih je u političkom smislu samljeo. Ima li nade da se od brašna koje je proizašlo nakon te meljave zamijesi kvalitetan kruh, ili će zbog loše kvalitete postati tek stočna hrana za vladajuće oligarhije, vrijeme će pokazati. Nažalost, osobno nisam optimist".

"Zašto je Božo bio sam kod predsjednice na razgovoru?".

"Vi ste kao djeca - ne znate što hoćete vratite se u vrtić, za odgovornu politiku niste".

"Gdje je dokaz gospodine Petrov?"

"Sramotno, manipulacija građanima na naš trošak, gospodin Petrov očito nije dovoljno svoje fakultetsko znanje prenio u bolnice pa metode provodi na građanima. Gdje je dokaz gospodine Petrov za optužbe koje iznosite kao razlog obustave pregovora s gospodinom Milanovićem? Vi ste reprezentativni primjerak mediokriteta, idealan ste kandidat za hrvatsku politiku".

"Dajte nam još! Nije dovoljno je..vanja u mozak 2 mjeseca! Stignete se još koji put predomisliti!".

"Bravo, a sad se na brzinu dogovorite s HDZ-om i tamo možete biti kompaktni i svaka ruka će vrijediti isto".

"Vi više niste čak ni razočaranje. Sad ste samo loše ispričan vic".
Most nasred livade

"Meni se čini da vi taj Most gradite na sred livade...ali dobro, i SDP, i HDZ, pa i vi gospodo ste samo odraz našeg tužnog društva...nismo niti očekivali ništa više od vas...cijeli svijet nam se smije, mali miševi se igraju politike, a narod kliče smile. Pa klinci u vrtiću bi bolje vodili državu od vas...sramota i ruglo...ali idemo dalje, rekao je jednom Sanader i završio u zatvoru, a potom i na slobodi jer moramo ići dalje, nema smisla da zatvaramo ljude koji su nas krali, bolje da taj dug naplatimo od naroda koji će rado platiti sve vaše igrarije.

"Nemate vi muda stati kontra zla i s ovim bizarnim razlozima prekida formiranja vlasti zamagljujete svoja htijenja i stremljenja ..., ne'ko nekog zva' da u slučaju neuspjeha formiranja vlasti razmotri mogućnost druge varijante, jadni razlozi..., hahahaaa".

net.hr