HSP AS: Milanovića može biti sram, bavi se osvetničkim i huškačkim akcijama

hsp ante starčević, priopćenje
Niti jedan od tri naša zastupnika nema nikakve veze sa zločinima, kriminalom i ustaštvom - ističe se u reagiranju HSP-a Ante Starčević na istup čelnika SDP-a Zorana Milanovića.

U ovoj stranci navode kako je riječ o "običnoj provokaciji" usmjerenoj na destabiliziranje novoizabrane demokratske vlasti te kako se Milanović u svom "očaju i iskaljivanju bijesa" još jednom obrušio na novouspostavljenu parlamentarnu većinu, pri čemu je podvukao svoje davno iskazano neznanje o tomu tko tvori Domoljubnu koaliciju.

- Ako pravaši pohvale dobrosusjedske odnose, onda smo popljuvani i optuživani za nekakva bratimljenja, a kada branimo hrvatske državotvorne interese, Milanović i njemu slični prozivaju nas ustašama - kažu u HSP-u AS.

Dodaju kako njihovu stranku čine pošteni ljudi i kako je riječ o istinskoj domoljubnoj organizaciji, što očito smeta bivšem premijeru koji nema kodeks ponašanja primjeren jednom hrvatskom građaninu.

- Milanovića može biti sram. Umjesto da se posveti temama gospodarske i razvojne strategije, on se bavi osvetničkim, huškačkim i diverzantskim akcijama. Radi dobrobiti hrvatskog čovjeka, nadamo se da će socijaldemokrati što prije izabrati novo vodstvo, a svog predsjednika i bivšeg najlošijeg hrvatskog premijera poslati u ropotarnicu povijesti - navodi se u priopćenju HSP-a AS koje potpisuju predsjednik i međunarodni tajnik stranke, Ivan Tepeš i Đuro Božanović.