Dubrovnik: Na obali u Cavtatu pronađeno tijelo drugog nestalog radnika

Dubrovnik, he plat, Dubrovnik, potraga
U četvrtak navečer oko 21.50 sati na obali mora u Cavtatu u Konavlima, na predjelu Ključice, pronađeno je beživotno tijelo drugoga nestalog radnika Hidroelektrane Dubrovnik, dok se se za trećim nestalim radnikom još traga, izvijestila je dubrovačka policija.

Tijelo prvoga nestalog radnika pronađeno je u tunelu hidroelektrane u četvrtak oko 14 sati.

Načelnik dubrovačke policije Ivan Pavličević izjavio je u četvrtak navečer kako se potraga nastavlja i u noćnim satima, ali u smanjenom opsegu. Pavličević je u izjavi za Hinu istaknuo kako je brod pomorske policije u potrazi na moru i u priobalju, a određena tehnička sredstva postavljena su i ispred tunela i lukobrana.

'U akvatoriju pred hidroelektranom su i pripadnici specijalne policije, a kad se upoznaju sa svim tehničkim uvjetima, te kad se zatvore ventili, najvjerojatnije će sutra ujutro zaroniti. Uz to, pregledat ćemo još jednom čitavu strojarnicu, jedan poseban ulaz s gornje strane objekta', objasnio je Pavličević.

Očevid požarišta slijedi po završetku potrage, a obavit će ga vještaci MUP-ova Centra za forenzična ispitivanja Ivan Vučetić uz potporu protupožarnog inspektora dubrovačke policije.

Tportal.hr