FOTO  Dario Kordić u subotu proveo nekoliko sati na slobodi

Dario Kordić, Thompson, Dario Kordić, U ime obitelji, referendum, Dario Kordić, rođendan, Dario Kordić, božićna čestitka, Dario Kordić, sloboda, Dario Kordić, sloboda, Marin Topić, Dario Kordić
Tih nekoliko sati, Dario je proveo u društvu supruge Venere, sina Vladimira, rođaka Ivana i Davida, Đurđe Šušak, don Dragana Jurića te Vinka i Spomenke Zorić, članova Humanitarne udruge Prijatelji.

U pratnji najbližih članova obitelji i prijatelja, Kordić je vrijeme predviđeno za njegov boravak izvan zidina zatvora Karlau iskoristio za posjet crkvi sv. Josipa i Hrvatskoj katoličkoj misiji u Grazu, gdje su ga dočekali fra Franjo Jurinec i Đurica Perković. Uz domaćine, Kordića je u HKM u Grazu dočekao i Marko Perković Thompson, koji treći put dolazi u posjet Kordiću, i njegov menadžer Zdravko Barišić.

Nakon pozdrava i razgovora, cijelo društvo se uputilo do kuće časnih sestara, gdje su Fra Franjo Jurinec i don Dragan Jurić služili prigodnu sv. Misu.

-Ja idem nositi svoj križ, meni je srce puno, ovo danas je veliko svijetlo, ali doći će i zora, svanut će dan Volim VAS - kazao je na rastanku s prijateljima Dario Kordić, priopćeno je iz Humanitarne udruge Prijatelji.