ZASTUPNICA SDP-a Smetaju joj Hercegovci i Thompson koji "reve", ali ne smeta joj predsjednik za šankom dok pjeva Čavoglave

Peđa Grbin / Mirela Ahmetović
tporal

Mirela Ahmetović, politička tajnica SDP-a Hrvatske i saborska zastupnica, jučer nakon utakmice Hrvatske i Rusije obrušila se na svom Twitter profilu na slavlje hrvatskih nogometaša koji su slavili uz "Moja Hercegovina" od Mate Bulića te dodatno na Marka Perkovića Thompsona koji joj "reve". 

"Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Ipak, slavlje s pjesmom "Moja Hercegovina"?? Što nedostaje pjesmi "Moja domovina"? Još gore, prije toga je revao Thompson. Neukusno", napisala je Ahmetović.

Saborska zastupnica ima pravo na svoj glazbeni ukus ili glazbene prioritete prema kojima bi igrači slavili uz "Moja domovina", a ne uz "Moja Hercegovina", kao i to da joj Thompsonovo pjevanje zvuči kao neukusno revanje. Međutim, gospođa Ahmetović nije stara osoba, a koliko je javnost upućena, ne pati od nekih bolesti koje bi izazivale gubitak ili slabije pamćenje, da bi zaboravila snimke Peđe Grbina uz Thompsona na šanku noćnog kluba.

Revanje svog prijatelja, stranačkog kolege i predsjednika njezine stranke očito je propustila. Njezinom komparacijom, odnosno da stvar bude još gora, Peđa Grbin je, prema medijskoj skali zgrožavanja, pjevao Čavoglave - najsporniju pjesmu Marka Perkovića Thompsona, dok joj ovdje smetaju i benigne komercijalno-navijačke pjesme.

Sadržaj se učitava...

Preko 30 tisuća navijača na Poljudu nije imalo problema s izborom pjesama i uživali su u sjajnoj igri hrvatske reprezentacije koja je ovom pobjedom osigurala izravan plasman na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine čime su potvrdili nogometnu silu, a tvitovi političke tajnice SDP-a i saborske zastupnice ipak će samo nekoliko dana zabavljati Twitter raju.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.