Zenica: Policija zatekla muža kako sjedi pored žene koju je ubio jer je mislio da ga vara

Policijski auto
U obiteljskoj kući ubijena je Rusmina Mujčinović koju je, oko jučerašnjeg podneva, pucnjem iz vatrenog oružja hladnokrvno likvidirao njen suprug Mevludin Mujčinović.

Prema kazivanju susjeda ubojstvo se dogodilo na katu obiteljske kuće Mujčinovića, u kojoj su živjeli s maloljetnim devetogodišnjim sinom. Nakon što su se iz kuće čuli pucnji, susjedi su pozvali interventne službe, a nakon dolaska, policijski tim je zatekao Mevludina kako mirno sjedi pored ubijene supruge.

- Policija je lišila slobode Mevludina Mujčinovića zbog osnovane sumnje da je izvršio ubojstvo i privela ga u prostorije za privođenje. Očevidne radnje na mjestu ubojstva obavili su ovlašteni službenici Policijske postaje Centar u prisustvu dežurne tužiteljice Senade Tarabar, koja je zatražila proširenje istražnih radnji u skladu sa zakonskim ovlastima - navode iz MUP-a Zeničko-dobojske županije.

S obzirom da se ubojstvo dogodilo u prostorijama obiteljske kuće, teško je doći do informacija o motivu, ali se neslužbeno saznaje da je najvjerojatnije u pitanju suprugova ljubomora. Inače, bračni par Mujčinović nije imao većih obiteljskih problema, oboje su bili zaposleni, ali prema kazivanju susjeda, kao razlog ubojstva mogla bi biti ljubomora i tvrdnje izvršitelja ubojstva da mu je supruga bila nevjerna. Još je žalosnija činjenica da se sve to dogodilo u prisustvu djeteta, koje su susjedi sklonili s mjesta zločina. Istražne radnje u ovom slučaju su u tijeku.

Večernji list