Ubio se zbog problema u vezi s udanom ženom

ubojstvo, ubojstvo, pucnjava, ubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, alkohol, džamija, ranjavanje, vatreno oružje, crna kronika, utapanje, sava, ubojstvo, ubojstvo, braća Šimić, samoubojstvo, samoubojstvo, ubojstvo, samoubojstvo, HDZ 1990, crna kronika, pokušaj ubojstva, ubojstvo, ubojstvo, eksploziv, eksplozija, samoubojstvo, Međugorje, oružje, municija, droga, ubojstvo, Brčko, tučnjava, napad, uhićenje, Mostar, mrtvac, crna kronika, Mostar, samostan, časne sestre, Banjaluka, uhićenja, akcija, policija, samoubojstvo, vionica, ubojstvo, klis, samoubojstvo, čatrnja, Metković, prometna nesreća, lov, plin, kamenica, Hasan Sarajlić, samoubojstvo, Posušje, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, Međugorje, prometna nesreća, Međugorje, drvar, samoubojstvo, Usora, prometna nesreća, bulevar, Mostar, zapaljen automobil, tekija, Mostar, pljačka, Bugojno, slavko bašić, Livno, mazda, sjekira, MUP ZHŽ, policija, kontrola, smrt, Tuzla, trovanje, Ljubuški, paljevina, alhotest, Trebinje
Kasnije im je dojavljeno iz Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo da im je dovezen mrtav mladić, za kojeg se ispostavilo da se zove Adnan i da je brat blizanac Alena, koji je istu večer ranjen na željezničkom kolodvoru u Sarajevu. On se ubio u automobilu pucajući iz pišolja sebi u glavu, što je potvrđeno obdukcijom. Njega su mrtvog u Hitnu dovezli E. D. i E. A. iz Sarajeva, koji su u policiji saslušani na okolnosti ovog slučaja.

U automobilu u kojem se nalazio mrtvi Adnan Hadžimuratović pronađen je pištolj CZ "tetejac" kalibra 7,62 milimetra, kao i čahura od pištolja "duga devetka", što baca donekle misteriju na ova slučaj. Iz kojeg je pištolja mladić počinio samoubojstvo, novinari Dnevnog avaza nisu uspijeli doznati iz MUP-a Kantona Sarajevo, ali im je potvrđeno da pucnjava kod Željezničke stanice i događaj u Prijedorskoj ulici nisu povezani.


U naselju Alipašino Polje, gdje je živio nesretni mladić, priča se da je uzrok njegovog samoubojstva ljubavni problem. Adnan je, naime, navodno bio u vezi sa za sada nepoznatom udanom ženom, pa je između njih došlo do nesuglasica koje su mladića nagnale na očajnički čin.

Inače, braća Hadžimuratović poznata su policiji odranije po činjenju krivičnih djela. Alen je već jednom ranjen u nogu u pucnjavi u sarajevskom naselju Alipašino Polje, dok je njegov brat Adnan u tom naselju ranjen također u nogu krajem godine. Braća ni tada nisu otkrila policiji tko je na njih pucao. Poznati su i po premlaćivanju policajca u Švrakinom Selu, u čemu su, osim njih, sudjelovali i njihov stariji brat Haris i Aleksandar Živković, piše Avaz.