BRUTALNOST NA DJELU Muž usmrtio suprugu tako što joj je bušilicom izbušio glavu

Novi Sad policija ubojstvo
Telegraf

N.T. (55) koji je danas oko 16 sati pokušao samoubojstvo skokom sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, ubio je svoju suprugu G.T. (52). On joj je bušilicom izbušio glavu, a policija je njeno tijelo zatekla u kući.

On je oko sebe je vezao lance i betonski blok, te je skočio sa Temerinskog mosta, ali je preživio. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Njih dvoje su, navodi reporter Telegrafa, zajedno od tinejdžerskih dana i dugo su u braku. Iz braka imaju dvije kćerke M.T. (19) i I.T. (24). Njih dvije su ispred kuće veoma uzrujane, a jedna od njih je psovala oca i vikala: "Što se on nije ubio, skot!"

Kako se saznaje, N.T. i G.T. su se bavili izdavanjem poslovnih prostora i prodajom ribolovačke opreme. Prema riječima glasnogovornika novosadske Hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihova ekipa je pregledala N.T., a on je bio bez ozljeda i u stanju hipotermije.

Poznanik obitelji u kojoj se večeras dogodila strašna tragedija kada je Nikola T. ubio suprugu Gordanu, nakon čega je vezan lancima skočio sa mosta, kaže da je šokiran, da je onako staložen čovjek kao što je Nikola, mogao to uraditi, piše Telegraf.