TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Mladi bračni par skočio sa zgrade, u kući im pronašli mrtvu djecu

Novi Sad kuća ubojstvo djece
Telegraf

Crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kojem je živio mladi bračni par koji je sinoć skočio sa nebodera u Novom Sadu, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece, saznaje Telegraf.rs.

Prema prvim, neslužbenim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su L.P.S. i M.P.S. bili članovi sekte. Tužiteljstvo u suradnji sa policijom provjerava ove navode.

Tijela njihove djece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslana su na obdukciju, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Prizor na mjestu gdje su pronađena tijela dvojice dječaka (1) i (3) čiji su roditelji bračni par koji je jučer skočio sa nebodera u Novom Sadu je jeziv.

U ulici nema žive duše, mrak je, samo svjetlo iz kuće strave u kojoj su nađena, kako se smunja, ubijena deca. Ispred dvorišta nalazi se i kombi pogrebne opreme. Susjedi su šokirani zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju. Kako su istaknuli za Telegraf.rs, ništa nije slutilo da bi moglo doći do ovako velike tragedije.

Na poziv policije intervenirala je urgentna liječnička ekipa koja je, na žalost, mogla samo konstatirati smrt. Tijela mladića i djevojke pronađena su sinoć u Bulevaru kralja Lazara u Novom Sadu, saznaje Telegraf. Neslužbeno, dvije osobe su zajedno skočile sa zgrade kako bi izvršile samoubojstvo.

Liječnici su na mjestu događaja mogli samo konstatirati smrt obje osobe. Dvoje stanara sa kojima su novinari Telegrafa popričali od kojih jedna žena živi na posljednjim katovima, rekli su nam da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći susjed kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vrijeme očevida. "Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pješke prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno, moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu zabavu ili bilo šta drugo", rekao je on za Telegraf.