U Konjicu samoubojstvo ručnom bombom

Za protekla 24 sata (08/09.04.2010.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 8 prijava od strane građana (na području Mostara 4, na području Čapljine 1, na području Jablanice 1, na području Konjica 1 i na području Čitluka 1).

U oblasti javnog reda i mira registrirano je 6 prekršaja i to na području Mostara 4, na području Konjica 1 i na području Jablanice 1 .

U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 5 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.

Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 2,na području PU Konjic 2 i na području PU Čapljina 1.

Od evidentiranih događaja izdvajamo :

- 08.04.2010.godine oko 21,00 sati PI Glavatičevo je obavještena da je izvršena provala u vikendicu vl. E.O. u mjestu Ljuta. Izlaskom na lice mjesta djelatnika policije, te nakon operativnog rada, došlo se do saznanja da se u kritično vrijeme sa pomenutog mjesta udaljilo vozilo „Vento" koje se može dovesti u vezu sa izvršenim kaznenim djelom. O svemu je obavještena PU Ilidža koja je zaustavila pomenuto vozilo i tom prilikom u vozilu su zatečeni A.O.(1990) i N.K.(1983), oba iz Kiseljaka, kao i otuđeni predmeti koji potječu iz navedenog kaznenog djela. Osobe su lišene slobode i zadržane u službenim prostorijama radi krim.obrade.

mup hnž