Strava i užas: Dragoslav metalnom šipkom pretukao ženu i kćerku nezadovoljan ručkom

zlostavljanje, silovanje, uhićenje, zlostavljanje, žene, sigurna kuća, zlostavljanje, zatočenje, drogiranje, ljubomora, varanje, silovanje, zlostavljanje, bettina, zlostavljanje, prijetnje, tučnjava, zlostavljanje, ispovijest, zlostavljanje, silovanja, obitelj, silovanje, strah, zlostavaljanje, žene, Dan protiv nasilja nad ženama, nasilje nad ženama, Nasilje u obitelji, žene, crna kronika, pokušaj ubojstva, istražni zatvor,  nožem u prsa, Suosjećanje, nasilje nad ženama, za žene i muškarce, emocije, Split, maltretiranje, ljubomorni partner, obiteljsko nasilje, porast nasilja, seksualno uznemiravanje, psihičko i fizičko zlostavljanje, zlostavljanje
Dragoslav je, nezadovoljan ručkom, metalnom šipkom tukao suprugu i kćerku, prijeteći im da će ih ubiti, prenose mediji iz Srbije.

Požarevačka policija privela je, odredila zadržavanje i podnijela kaznenu prijavu protiv Dragoslava R. (48) iz Velikog Gradišta, koji je nezadovoljan ručkom metalnom šipkom tukao suprugu i kćerku.

Kako se navodi, supruga i kćerka uspjele su pobjeći iz obiteljske kuće i u Domu zdravlja u Velikom Gradištu su zatražile liječničku pomoć gdje je konstatirano da su zadobile tjelesne povrede i posjekotine po tijelu.

Policija je tijekom privođenja Dragoslava R. u obiteljskoj kući osumnjičenog našla lovačku pušku i karabin za čije posjedovanje nema dozvolu nadležnih institucija.

Osumnjičenog je policija uz kaznenu prijavu zbog nasilja u obitelji i nedozvoljenog držanja oružja i municije predala istražnom sucu Osnovnog suda u Požarevcu.