POTVRĐENO IZ POLICIJE Sinovi Rame Isaka pretukli muškarca u Zenici

Ramo Isak i sinovi
Facebook

Arnel i Aldin Isak, sinovi Rame Isaka, federalnog ministra unutarnjih poslova, pretukli su muškarca u Zenici na benzinskoj crpki "DHD", potvrđeno je za portal Avaza iz policije. 

"U tom događaju sudjelovali su sudjelovali A.J., rođen 1998. godine s jedne strane, dok su s druge strane sudjelovali D.A., rođen 2004. godine, I.A., rođen 1996. godine i I.A., rođen 2000. godine, svi iz Zenice, kojom prilikom je osoba A.J. zadobila teške tjelesne ozljede, koje su konstatirane u "Kantonalnoj bolnici Zenica".

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije po čijim uputama su osobe D.A, I.A. i I.A. ispitana u svojstvu osumnjičenih, a nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja protiv istih će Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije biti dostavljeno izvješće o počinjenom kaznenom djelu "Sudjelovanje u tučnjavi", rečeno je iz policije portalu Avaza. 

Portal Avaza saznaje da su članovi obitelji Isak u četiri sata ujutro dolazili u policijsku stanicu u Zenici, da se ovaj događaj ne evidentira odnosno da se ne unose nikakvi podaci o obitelji Isak. 

Također, naprasno je izbrisana i snimka s nadzornih kamera koje su zabilježile aktere ovog incidenta. Portal Avaza saznaje da je muškarac kojeg su pretukli osuđenik i da je kaznu služio u KPZ Zenica.