Spasio Ninu pa umro: Potresni detalji velike tragedije ljubavnika u Čačku!

seks u autu prakticiranje, smrt, čačak, garaža, smrt

Nemanja Novaković iz Čačka uspio je da otvori vrata automobila u kome se nalazio sa svojom djevojkom Ninom Stamenković, najverovatnije kada je osjetio da se guši. To je, nažalost, spasilo život samo njegovoj devojci, jer je imala izdržljivija pluća od njegovih.

Ninu su svi znali kao izuzetno talentiranu glazbenicu, koja je završila Glazbenu akademiju, odsjek za flautu, u Istočnom Sarajevu. Nakon toga, prošle godine je upisala master studije, ni ne sluteći da će joj jednog dana ljubav prema flauti spasiti život.

Seks u autu: Mladić umro, a djevojka je u kritičnom stanju

Načinom na koji je njen mladić umro , a Nina završila u komi, šokiran je cijeli Čačak.

Nemanjin djed Stanimir Minić kaže da i dalje ne može da vjeruje kakva tragedija je zadesila njihovu i Nininu obitelj.

- Ostao sam bez dike i ponosa. Eto što može da uradi trenutak nepromišljenosti. Nikome nije jasno zašto nisu bili u Nemanjinoj sobi, koja je bila prazna, nego su išli u tu garažu. Njih dvoje su tek počeli da se zabavljaju i nadam se da će liječnici uspjeti da spasu Ninu- priča uplakani Stanimir.

Nemanja Novaković bio je poznat kao vrijedan dečko, koji je pomagao ocu i djedu. Usporedo je radio u očevoj firmi koja se bavi osiguranjem i ugostiteljstvom i pomagao djedu u vođenju dva restorana.

- Planirao je da objedini oba posla i da ovog ljeta gradi objekte za proizvodnju rakije, kojom se naša obitelj također bavi - kaže Nemanjin djed.

O Nini svi, takođe, imaju samo riječi hvale.

- Nina je bila vrlo posvećena studijama, željela je da što prije završi fakultet i osamostali se. Znali smo da ima momka i da je sa njim od skoro, ali ga nije predstavila širem krugu prijatelja, vjerovatno zato što ga još nije upoznala ni sa roditeljima. Molimo se da se probudi i ponovo uzme svoju flautu u ruke - pričaju Ninini prijatelji.

Nina se nalazi na VMA u Beogradu, gde se liječnici bore za njen život. Još je u komi i priključena je na aparate koji je održavaju u životu. Pretpostavlja se da je preživjela zahvaljujući tome što je Nemanja uspio da otvori automobil.

Nemanjino i Ninino tijelo pronašao je u subotu ujutru u garaži stambene zgrade u naselju Vinara u Čačku Nemanjin otac, koji je riješio da potraži sina, kada ga nije zatekao u stanu.

Telegraf.rs