Seks u autu: Mladić umro, a djevojka je u kritičnom stanju

seks u autu prakticiranje, smrt, čačak, garaža, smrt
...Nemanje Novakovića (26), dok je njegova djevojka N.S. (24) ležala bez svijesti na zadnjem sjedištu auta. Liječnici se bore za život djevojke. Pretpostavlja se da se par otrovao ugljičnim monoksidom, pišu Večernje novosti.

Par je u noći između petka i subote ušao autom u garažu gdje žive mladićevi roditelji i tu su se zatvorili. Kako bi se ugrijali, upalili su auto. Budući da su oboje bili bez odjeće kada su pronađeni, policija pretpostavlja da su imali intimne odnose, a da su zatim zaspali.

Pronašao ih je mladićev otac

Pronašao ih je Nemanjin otac koji se ujutro zabrinuo gdje mu je sin. Nije se javljao na mobitel pa je otac sišao u garažu da vidi je li auto unutra. Šokirao se prizorom te je jedva uspio susjedu reći da nazove Hitnu i policiju. Susjed je provirio u garažu i vidio golo tijelo mladića kako leži pored auta, a ispred njega je bilo tragova povraćanja. Cijelo lice mu je, kaže susjed, bilo plavo.

Brzo je došla Hitna koja je odvezla djevojku u bolnicu, a za mladića je samo mogla konstatirati smrt.

Djevojka je u dubokoj komi: Život joj je i dalje ugrožen

Kako je Večernjim novostima rekao dr. Slobodan Vidojević, načelnik Hitne pomoći u Čačku, djevojka je davala znakove života, ali je bila u dubokoj komi i spontano je disala. Smjestili su je na Intenzivnu njegu, a život joj je još uvijek ugrožen.

Budući da su ga pronašli pored auta, za mladića se pretpostavlja da je pokušao otvoriti vrata automobila.

- Sumnjamo na trovanje ugljik-monoksidom iz ispušnih plinova automobila, ali precizne informacije znat ćemo nakon obdukcije - rekao je Vidojević.