Šokantno: Dok je otac bacao mališane sa šestog kata, majka trčala niz stepenice da ih pokuša spasiti

...s balkona obiteljskog stana na šestom katu prije nego što je i sam skočio u smrt. Talijanska novinska agencija Ansa javila je da je 41-godišnji čovjek ostao bez posla prije godinu dana, ali da je nejasno da li su ekonomski problemi glavni uzrok trgičnog čina na koji se odlučio. Italija, koja je opet u recesiji, bilježi brojna samoubojstva posljednjih sedmica.

List Corriere della Sera tvrdi da je svađa izbila zbog problema oko novca. Marco se posvađao u ponedjeljak ujutro sa suprugom u stanu u talijanskoj Bresciji. U naletu bijesa muškarac je uzeo 14-mjesečnu kćerkicu M. i otrčao s njom do prozora. Otvorio ga je i spremao se baciti djevojčicu kroz prozor.

- U redu ako si me htio uplašiti, uspio si. No, sada spusti dijete - rekla je suprugu užasnuta Elena. No, Marco nije ni trepnuo već je curicu bacio sa šestog kata. Prestravljena Elena je problijedila, a Marco je u sekundi uzeo 4-godišnjeg sina i njega bacio kroz prozor. Žena se plačući i vrišteći sjurila niz stepenice pred zgradu. Za njom je krenuo i podivljali muž. Obzirom da ju nije mogao stići otvorio je prozor u hodniku zgrade i skočio. Udario je o parkirani auto i preminuo na mjestu. Ubrzo su na mjesto tragedije stigli liječnici i policija. Prestravili su se vidjevši dva mala tijela kako leže u lokvi krvi. Curica i dječak još su davali znakove života, no unatoč naporima liječnika da ih spase podlegli su teškim ozljedama. Djeca su proglašena mrtvom nakon što su primljena u bolnicu.