Slavonija odahnula: Nakon 13 dana uhićen pedofil koji je silovao nećakinju

policija, lažna diploma, akcija, policija, Hercegovina, MUP ZHŽ, tjeralica, navijački neredi, Poljud, Hrvatska, Vatreni, Dragan Paravinja, dnk, ubojstvo, arkan, tjeralica, uhićenje, dileri, Busovača, granica, silovanje, narko mafija, Čapljina, Hutovo blato, Široki Brijeg, krađa, Posušje, djeca, policija, Tomislavgrad, svećenik, ukradeno vozilo, lopov, pažnja, Ferid Suljović, SDP BIH, Sarajevo, policija, droga, Sinj, livnjak, tjeralica, MUP ZHŽ, ivan roso, MUP ZHŽ, tjeralica, ubojstvo, lopovi, Mostar, krađa, Posušje, krađa, provala, MUP ZHŽ, prijetnje, uhićenje, policija, Jablanica, Rama, krađa, vozilo, policija, tjeralica, MUP ZHŽ, Rama, zlatarnica, pljačka, Hrvatska, nestali, policija, Mostar, krađa, automobil, tjeralica, Ljubuški, sud, Livno, krađa, zlato, Neretva, leš, Metković, Tuzla, nestanak, Vrgorac, meso, šverc, rakovi, krijumčarenje, BIH, Hrvatska, dragan žulj, nestanak, Dubrovnik, Hrvatska, krađe, uhićenja, Dubrovnik, silovanje, Ljubuški, krađe, policija, silovatelj
Kod njega je pronađena puška, tzv. tandžara i dva metka, a policija nije željela precizirati jesu li ga sami pronašli i uhitili ili se Kezele sam predao nakon što se 13 dana skrivao po šumama u brodskom kraju, piše jutarnji list.

Iako policija nije željela otkriti niti lokaciju na kojoj je uhićen, pretpostavlja se da je to bilo na području između Bickog Sela i Sredanaca.

Podsjetimo, Kezele je prijavljen i osumnjičen da je s 29. na 30 rujna nakon kirvaja u selu na području općine Bukovlje silovao 16-godišnju kćerku svoje starije sestre.

Dan ranije u njihovoj kući svi su slavili kirvaj, a Kezele se nije u Bicko Selo vratio s majkom i mlađim bratom, već je odlučio ostati i na zabavi. Bila je to očito kobna odluka za cijelu obitelj, koja je proteklih dana proživljavala pravu agoniju, a njegova majka Marija i brat Antun pozivali su Ivu putem medija da se preda i "skine sramotu s njih."

S obitelji, konkretno majkom, posljednji je put kontaktirao u ponedjeljak 1. rujna oko 17 sati, kada joj je rekao da se neće predati kazavši: Ja njima u šake neću." Od tada za o njemu nije bilo ni traga ni glasa, sve do petka kada je uhićen.

Kezele je već odležao u zatvoru dvije godine od 2008. do 2010., a bio je osuđen za spolno općenje s maloljetnim hendikepiranim dječakom. Njegova je obitelj kazala i kako je i ranije imao slične incidente, a navodno je riječ o tri silovanja maloljetnih djevojaka.

Na sudu u Slavonskom Brodu takvih podataka nisu imali.