SIPA uhitila jednu osobu u Sarajevu

Hrvati, Hrvati u BIH, Vitez, ubojstvo, Sipa, ratni zločini, ratni zločinac, ratni zločin, Sipa, osumnjičeni su uhićeni, uhićenja, ratni zločin, Sipa, akcija, islamisti, irak, Sirija, akcija, Policijski dužnosnici, droga, Sipa, Uhićen, uhićenje, prilikom pretresa i uhićenja, sipa uhićenje, Sipa, sipa uhićenje, Mostar, ratni zločini, Sipa, crna kronika, uhićenja, terorizam, uhićenja, sipa uhićenje, Sipa, sipa uhićenje, Sirija, vehabije, uhićenja, prilikom pretresa i uhićenja

Foto: arhiva

Za istom osobom je Italija na području Europske unije raspisala nalog za uhićenje zbog kaznenog  djela organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

Uhićenje je izvršeno na osnovu dojave građana, nakon čega su policijski službenici SIPA-e locirali i stavili pod nadzor navedenu osobu, koja je jučer uhićena na području Sarajeva. Kod S.H. pronađeni su falcificirani dokumenti na lažno ime.

Nakon utvrđivanja identiteta i kriminalističke obrade u službenim prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu, osoba lišena slobode predana je sinoć Sudu BiH na dalje postupanje radi ekstradicije, saopćeno je iz Državne agencije za istrage i zaštitu.