Nevesinjac se skidao go i napadao djevojke

Bukvić je, inače, student u Banjaluci, a nakon krim obrade u policiji pušten je na slobodu ali će protiv njega biti podnijeta  prijava zbog remećenja reda i mira, pišu "Nezavisne novine".

Izvor blizak istrazi ispričao je da je policija prvu prijavu o tada nepoznatom napadaču dobila sredinom rujna. "Nakon ove prijave uslijedilo je još šest prijava i gotovo sve su bile identične, odnosno djevojke i žene su se žalile da ih nepoznati manijak napada u haustorima zgrada u vremenskom periodu između 20 i 22 sata", pojasnio je izvor blizak istrazi.

Bukvić je, naime, "operirao" u najvećem broju slučajeva po banjalučkom naselju Mejdan/Obilićevo, u Vilsonovoj ulici, zatim u ulicama Majke Jugovića i Srđe Zlopogleđe. Osumnjičeni manijak je nemoćne žrtve napadao uvijek na isti način. Naime, skrio bi se u tami haustora u zgradi i skinuo se go, a zatim, po ulasku djevojke ili žene zaletio bi se prema njoj i hvatao za grudi ili stražnjicu. Olakotnaa okolnost na strani Bukvića bila je ta što nijedna od žrtava nije fizički povrijeđena.

Bukvić je za "Nezavisne" izjavio da mu je ovo prvi put da ima problema sa policijom, a ujedno je zamolio da se o njegovom slučaju ne piše detaljno.

NN: Nebojša Bukvić, student Fakulteta političkih nauka?

BUKVIĆ: Da.

NN: Dobili smo informaciju da ste imali problema sa policijom. Da li Vam je ovo prvi put ili ste i ranije imali problema sa zakonom?

BUKVIĆ: Ne, ovo mi je prvi put. Hoće li to izaći sutra u novinama?

NN: Hoće.

Nakon ovoga, Bukvić je prekinuo vezu.

"Nezavisnim" je i na Banjalučkom fakultetu potvrđeno da je Bukvić još ranije zbog problema sa zakonom izbačen iz studentskog kampusa, da bi nakon godinu dana opet aplicirao i smjestio se u Studentski dom "Nikola Tesla" kod mosta "Venecija".

nezavisne novine