Kuda ide ovaj svijet: 2 djevojke tjerale autističnog dječaka na seks sa životinjama!

zlostavljanje, Srbija, pedofilija, droga, italija, dječak, djevojčica, promjena spola, silovanje, zlostavljanje, karlovac, silovanje, Srbija, zlostavljanje, obljuba, zlostavljanje, Srbija, seks, kobila, zlostavljanje, pakao, zlostavljanje, Srbija, dijete, pijanstvo, Tuzla, autizam, zlostavljanje, djevojke, strava, škola, zlostavljanje, dječak, silovanje, zabava, šala, okrutnost, ledeni izazov, tinejdžeri, dječak, silovanje, stravično, strava, orgije, ubojstvo, pedofilija, Međugorje, silovanje, silovanja, skandal, škola
...ga mobitelima kako ima seksualne odnose, neke od njih i sa životnijama, piše CNN
Vlasti su kazale da su dvije djevojčice, starosti 15 i 17 godina, priznale policiji da su napale dječaka (16), i to nožem "u više navrata". 
 
"Njegovi roditelji kažu da je djetetu dijagnosticiran autizam," kazala je narednica Cara Grumbles, glasnogovornica šerifovog ureda. "Neki od seksualnih akata uključivali su životinje. To je strašno."
 
U priopćenju za medije iz odjela stoji kako su djevojke također tukle dječaka u prepone i vukle ga za kosu. Također su ga natjerale da hoda po poluzaleđenom jezercu. Kad je dječak propao nekoliko puta, svaki put su ga najterale da se sam izvlači, kazala je policija. 
 
Detektivi su pronašli video snimke na mobitelima djevojaka. 
 
Tužitelji su optužili 17-godišnju Lauren A. Bush kao odraslu osobu. Petnaestgodišnjakinja je optužena kao maloljetnik. Policija nije objavila njeno ime. 
 
Svaka od njih je optužena za dva kaznena djela teškog napada, dva kaznena djela napda, dječju pornografiju i lišavanje slobode.