Dječaci mjesecima silovali školsku kolegicu u Beogradu

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
"Otac djevojčice došao je u utorak u školu s kćerkom, koja je napustila nastavu i otišao kod direktora. Ispričali su mu kako je grupa mladića posljednjih nekoliko mjeseci zlostavljala djevojčicu u podrumima okolnih zgrada. Direktor je odmah obavijestio policiju i nadležne službe", rekao je izvor iz istrage za beogradski Blic.

Prema njegovim riječima, šestorica učenika privedena su na saslušanje kako bi se navodi roditelja ispitali.

Na razgovor će biti privedeni i neki bivši učenici škole koji bi također mogli imati informacije o navodnom seksualnom zlostavljanju maloljetnice.

"Čeka se izvještaj liječnika koji bi trebao utvrditi je li djevojčica zlostavljana, kao i eventualni stupanj ozljeda. Neki od maloljetnika koji su privedeni na razgovor već su poznati policiji zbog sitnih kaznenih djela, ali je još rano govoriti o njihovoj odgovornosti", zaključio je sugovornik.