HOROR NA SICILIJI Egipćani silovali 13-godišnju djevojčicu, iz WC-a se čuli vapaji i preklinjanje da ju puste

Silovanje na Siciliji

Trinaestogodišnja djevojčica silovana prošlog utorka u javnom zahodu parka Villa Bellini u talijanskom gradu Cataniji, identificirala je dvojicu maloljetnih navodnih počinitelja, priopćila je policija u nedjelju.

Identifikacija je izvršena tijekom postupka postrojavanja i prepoznavanja sedam osumnjičenih članova bande u američkom stilu, koji su svi Egipćani, objavila je policija, kako prenosi talijanska agencija ANSA na engleskom jeziku.

No, djevojčica nije uspjela identificirati ostalih petoricu koji su navodno bili u skupini, rekavši da im nije vidjela lica te da ne želi optužiti nevine osobe.

Ipak, ostalu petoricu je identificirao 17-godišnji dečko djevojčice, koji je navodno bio prisiljen promatrati gnjusni čin dok su ga držali kako ne bi mogao reagirati.

Jedan pripadnik skupine također je, kako se navodi, priznao da je sudjelovao u činu u istočnom obalnom gradu na Siciliji.

"Preklinjem vas, preklinjem vas, nemojte me povrijediti, pustite me", molila je 13-godišnjakinja počinitelje tijekom počinjenja zločina, prema onome što je navodno rekla policiji.