Njegova djeca ni ne znaju da postoji Djed Mraz

djed mraz, siromaštvo, BIH
I iako smo u vremenu darivanja, vremenu kada Djed Mraz obilazi djecu i daruje ih, Besima, koji je najmlađe njihovo dijete, Djed Mraz je zaobišao, on ga nikad nije vidio, ne zna kako izgleda, a kamoli kako izgleda kada mu netko da čokoladu ili igračku.
Obitelj je trenutačno bez bilo ikakvih primanja, a Murat ne radi nigdje, iako, kako kaže, svakodnevno traži bilo kakav posao.

Nemaju ništa
"Radio sam u Italiji jedno vrijeme, tad se imalo novaca i svima sam davao. Sad kad nemam nigdje ništa, svi su nas zaboravili. Računi se gomilaju, ne možemo ih plaćati, sav novac koji uspijem skupiti, potroši se na lijekove za suprugu ili odlazak u bolnicu. Pokušao sam preko prijatelja pronaći posao i u Sloveniji, ali ne ide, sve je blokirano", priča Murat čija žena već duži niz godina ima problema s bubrezima, a nedavno se liječila i na Odjelu psihijatrije u Bihaću. Problem za obitelj je i prehrana, jer se u zimskim danima teško snaći za hranu, dok je ljeti mnogo lakše. Obitelj ima želju imati kravu, koja bi im mnogo pomogla da žive boljim životom. Troje maloljetne djece, od kojih dvoje ide u školu, često znaju gladni otići spavati.

Račun za pomoć
"Evo, i ovu 2014. godinu smo dočekali sa suzama u očima. Moja djeca su i ove godine zaspala bez i jednog bombona. Da su bar imali jednu malu čokoladu da između sebe podjele. Dođe mi da idem po selu i Cazinu prositi samo da ih ne gledam gladne, da ih mogu nahraniti. Što su oni skrivili Bogu pa da se rode u ovoj zemlji u kojoj političari svojim lažima muče jadni narod pa i moju obitelj s njima", dodaje Jakupović.
Svi koji žele pomoći ovoj obitelji mogu to učiniti uplatama na žiroračun otvoren u UniCredit banci, 3389102526171490, partija 40208539000, na ime Fata Jakupović, a obitelj se može kontaktirati na broj 060 335 4933.