FOTO  Denis Lasić proglašen najboljim ministrom u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine

Denis Lasić, Vlada FBiH

... je po izboru čitatelja „Nezavisnih novina" proglašen najboljim ministrom u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine. Na svečanosti koja je upriličena sinoć u Kristalnoj dvorani hotela Bosna u Banja Luci, nagradu mu je uručila Vesna Iliktarević, urednica gradske rubrike Nezavisnih novina.

„Zahvaljujem čitateljima Nezavisnih novina koji su glasovali za mene, ova nagrada predstavlja veliku odgovornost i trudiću se da opravdam povjerenje koje mi je ukazano."- rekao je Lasić.

Manifestacija koju "Nezavisne" već trinaestu godinu organiziraju, uz partnerstvo sa Misijom za europsku sigurnost i suradnju u BiH, svake godine je prilika da se na jednom mjestu okupe najeminentnije ličnosti iz svih sfera života.
"Ličnost godine" od svojih početaka promovira vrijednosti koje stvaraju preduvjete za razbijanje predrasuda, razumijevanje među narodima i bolji život svih građana. Osim izbora za osobu godine na izmaku, proglašava se i čiji rad su, od ministara u obje entitetske vlade, te u Vijeću ministara BiH, čitatelji najbolje ocijenili.